-
Navest ću neke od glavnih točaka, kao podsjetnik na ono što nam obično nudi bolnička rutina i što vam može poslužiti kao okosnica u pismu. To su samo okvirne točke, prema zasad ustaljenoj proceduri u većini rodilšta i onome što ste same spomenule da bi trebalo navesti. Dodajte ako još što nedostaje.
Za neke od nas dio toga je suvišan, ali navela sam više toga, da svatko može prilagoditi sebi.
Nakon toga ću navesti i adrese i imena na koja pisma možemo slati, kako u rodilišta, tako i u županijska Povjerenstva za zaštitu prava pacijenata, a koja onda s tim pismima postavljaju pitanja rodilištima i traže očitovanja.
Mislim da su i ta Povjerenstva jako bitna jer se pisma preko njih neće “zagubiti”, morat će se znati što mislimo o stanju u rodilištima.
Molim vas, pridružite se sa slanjem podataka o adresama voditelja rodilišta koje su dostupne na webu, da ih sve prikupimo ovdje na jednom mjestu.
Ako pogledate kako izgledaju primjeri individualnih pisama i doživljaja, vidite da se jednostavno ne mogu uniformirati, kod nekoga je bilo jedno dobro, drugo loše, i obrnuto. Ne može se sastaviti uniformirani obrazac. Osim da jednostavno napišemo najosnovnije stvari –
- Zadovoljna sam sam s ovim i pohvaljujem …..
-Nezadovoljna sam s ovim:
- -Smatram da bi u rodilištu trebalo promijeniti slijedeće-:
- Trebalo bi obratiti više pažnje na slijedeće:
No, mislim da jedan okvirni , zajednički “Popis želja za prijateljsko rodilište” možemo poslati svima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma