Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Trbuh jaaako visoko!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Trbuh jaaako visoko!

U prvoj trudnoći sam imala jako visoko trbuh, pred termin se nešto malo spustio, ali bilo je poteškoća na porodu, mada sam se već otvorila skroz mali se dosta dugo nije spuštao u porođajni kanal. ipak sam rodila normalno. sad sam trudna 30 tj skoro, i opet ista stvar, al ovaj put trbuh još više gore, pritišće dijafragmu, ne mogu disat, pritišće želudac, žgaravice nenormalne... jel bila koja u sličnoj situaciji pa da je trbuh ostao tako visoko do poroda i kako je to utjecalo na sam porod?

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

joooj i meni je ovak...plus sve ove opisane tegobe jos me zbog toga uzasno uzasno bole rebra...i mene zanima hoce li se spustiti

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

hehe Pujica...vidim da smo obje rodile 2008 a i meni je sad termin u 3/12...hehe.... mene jako bole leđa . ne rebra... ali više si ni cipele ne mogu sama obut, koma.... mene je frka da mi se ne ponovi scenarij od prošli put, sve spremno za izlazak bebača van a on se ne spušta nikako ((

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Dajte, cure , imate još ohoho vremena da se spusti.

Iva, to spuštanje u porodu i spuštanje trbuha u trudnoći nemaju nikakvu poveznicu. O spuštanju u porodu utječu mnogi faktori između ostalog i gravitacija.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

I da, spustit će se trbuh , za koji tjedan.

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

ajd sad mi je lakse, meni je ovo prva trudnoca pa nemam iskustva, ovako mi je trbuh skoro do brade plus sto mi svi govore kak je ogroman pa sam pitala zadnji put doca sta on kaze i on veli da je sve po tjednima i da je to zbog moje visine i cinjenice da mi je sve samo u trbuhu

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni je oba puta trbuh bio jako visoko, gotovo da sam mogla svoje hlače normalne nosit, sve pod prsima.
    ali, ja sam imala dva zatka, pa je i sam položaj mojih beba bio razlog visine.

Tomy avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A kod mene baš obrnuto...sve nisko...

xenia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ja sam prvi put imala dosta visoko stomak i nije se spustio uopće, na porodu mi je dr masirao stomak i tako spustio J. tak da sam se i super porodila bez ikakvih trauma

drugi put je bio nešto niže al isto ne skroz i opet sam se otvorila do kraja a da se beba nije spustila al isti scenarij kao i na prvom porodu tako da iz mog iskustva to nema utjecaja na težinu poroda iako su me plašili s tim, pogotovo prvi put

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj vidra prvotno napisa Vidi poruku
    meni je oba puta trbuh bio jako visoko, gotovo da sam mogla svoje hlače normalne nosit, sve pod prsima.
    ali, ja sam imala dva zatka, pa je i sam položaj mojih beba bio razlog visine.
    i moja beba je bila na zadak do 28 tjedna ali evo sada se okrenuo na glavu al meni trbuh još uvijek visoko....

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Oba puta mi je trbuh bio visoko, oba su mi poroda završila CR nakon ohoho trudova i čekanja da se beba spusti (prvi inducirani, drugi je sve krenulo prirodno).

Ne znaju razlog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •