Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: pobačaj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

samo me nesto zanima.test sam napravila pocetkom 12.mjeseca, negdje 6. ili 7.12. i vjerujem da sam tada trebala biti trudna odredeno vrijeme da bi test pokazao pozitivno.a kada sam prije tjedan dana bila na pregledu na uzv-u se vidi samo gestacijska vreca,sto se vidjelo i prije 2 tjedna 16.12. na prvom pregledu.pisalo je takoder bez odjeka,sto znaci da se embrio ne vidi? ne znam da li sam sad paranoicna,ali na mojim slikama uzv-a od prvog dijeteta se vec vidi sa 7 tjedana mali embrio.da li je moguce da se trudnoca ne razvija pravilno?? to pitanje me muci neko vrijeme,ne znam kako da provjerim.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj aleris prvotno napisa Vidi poruku
    samo me nesto zanima.test sam napravila pocetkom 12.mjeseca, negdje 6. ili 7.12. i vjerujem da sam tada trebala biti trudna odredeno vrijeme da bi test pokazao pozitivno.a kada sam prije tjedan dana bila na pregledu na uzv-u se vidi samo gestacijska vreca,sto se vidjelo i prije 2 tjedna 16.12. na prvom pregledu.pisalo je takoder bez odjeka,sto znaci da se embrio ne vidi? ne znam da li sam sad paranoicna,ali na mojim slikama uzv-a od prvog dijeteta se vec vidi sa 7 tjedana mali embrio.da li je moguce da se trudnoca ne razvija pravilno?? to pitanje me muci neko vrijeme,ne znam kako da provjerim.
    neka ti naprave uzv prije zahvata ako imaš dvojbe (ja sam imala zadržani pobačaj tj. plod se nije razvijao i srce je prestalo kucati, pa sam svejedno tražila još jedan uzv neposredno prije samog zahvata).

Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

evo samo sam htjela reci da sam danas ujutro isla na ab i prvo smo ja i moj decko sa drugim djevojkama cekali sat i pol u hodniku,a onda jos pola sata medu trudnicama koje su slusale otkucaje srca svojih beba i kad sam napokon trebala otic uplatit novac nisam mogla.doslovno nisam mogla uc i platit i otic napravit to.nista nisam rijesila s tim ni ne znam sto cu i sto bih,decko je isto prvo bio za bebu,a onda se pomirio da idem na ab i sad ni on ne zna sto bi.i tako smo oboje jako potreseni sa svime i zbunjeni i ne mozemo se odlucit sto ucinit. i jedno dodatnop pitanje,prije sat vremena mi je pocela liptat krv iz nosa u tolikoj mjeri da sam drzala ulozak na nosu i da je ispod mene bla lokva krvi.jel to normalno? mama je rekla da je mozda tlak ili stres...ako znate mozda?

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

koliko laički mogu pretpostaviti, možda tlak uzroovan stresom
    imala sam jednom takvo iskustvo isto u trudnoći
    al pred porod...

a za bebu
    ne znam što bih ti rekla...
    da vidiš sve aspekte...da pogledaš na uzv koga nosiš (dio svog dečka i dio sebe)...
    Posljednje uređivanje od zmaj : 03.01.2012. at 14:43

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •