Results 1 to 5 of 5

Thread: Plod manji za cca 10 dana, otkucaji 72/min

Default Plod manji za cca 10 dana, otkucaji 72/min

U banani sam. Danas sam trudna 7+4, a beba je 6+1, otkucaji srca 72/min. Sve nesto cudno, moram za 2 tjedna opet na uzv. Naravno, koma sam!!! Prva trudnoca bo, druga spontani, ovo je treca. Ludim!!

bfamily's Avatar

da te malo utješim. Možda je bila kasnija ovulacija pa je zato plod manji. I meni je su otkucaji malog bili na početku slabiji, nemogu se točno sjetiti s koliko sam točno bila na pregledu, čini mi se 7 tj. , i onda me naručio opet za 2 tjedna da vidi dali je sve ok, kao bilo mu je sumnjivo.
    Na kraju bilo sve ok, držim fige da i kod tebe bude isto tako

Shania's Avatar

Evo i ja sam bila na uzv sa 8+2, dr. nije spominjala otkucaje ali mi je rekla da plod veličinom odgovara 7+2 tjedna, 10 mm i srčeko je kucalo. Rekla mi je da je sve OK da se jasno vidi srcana akcija, žumanjčana vrećica i da dodjem za 3 tjedna. I dalje sam na utrogestanima, mirujem..probaj se opustiti možda je ovulacija kasnila. Nadam se da će sve biti OK
    Last edited by Shania; 25.01.2012 at 22:40.

Pepita's Avatar

U prvoj i u drugoj trudnoći mi je beba bila mlađa nego trudnoća, znači bebe su bile za 6. tj. a po z.m. 7. tjedana.
    Otkucaje nitko nije spominjao, sad su to moje dvije kćerkice.

Meni su isto mjere bebice manje za tjedan zbog dugih ciklusa, al u toj dobi od 6+1 meni je bebica bila toliko malena da nismo uspjeli ni izmjeriti okucaje srca, vidjelo se samo da treperi. Daj si vremena, normalno je da strahuješ al probaj se radi sebe i bebice umiriti. Osjetljiva si zbog ružnog iskustva, za razliku od prve trudnoće kad me od prvog trena držala euforija ovaj put sam i ja bila jako osjetljiva i prestrašena a nisam prošla što i ti.