Pokazuje rezultate 1 do 45 od 45

Tema: bolovi u ranoj trudnoci

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

caruska nije mi namjera da te prepadnem ili uznemirim svojim iskustvom, pa te molim da to uzmeš u obzir.

ja sam prvi puta prokrvarila sa 5+4 tt, pila duphastone, ali sam konstantno imala bolove u trbuhu, osobito u predjelu desnog jajnika. nažalost u 7 tt sam imala missed ab, s tim da se kod mene uvijek vidjela samo vrećica bez bebe.

što se tiče bolova i krvarenja, doktori su rekli da je kod ovako ranih trudnoća teško nešto reći, bolovi mogu biti posljedica širenja maternice, krvarenje implantacije bebe u maternicu, znam da su neke moje prijateljice imale puno jače bolove, krvarile puno duže i sve je na kraju bilo u redu.
    rečeno mi je da je najvažnije da je beba tamo gdje treba biti i da kuca srce, to je jako dobar znak, ne znam kako je kod tebe, jel se išta vidi pošto je tako rana trudnoća.

odi si izvadi svakako betu, čudi me jedino da te nisu slali poslije drugog spontanog na dodatne pretrage. možda bi se vidjelo gdje je problem. znam da ginekolozi znaju biti škrti na uputnicama.

držim ti fige, nadam se da će sve biti u redu, od srca ti to želim.

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

hvala ti draga..
    gin mi nije da nit da vadim betu niti hormone,duphastoni su mi ostali od prosle t pa sam ih samoinicijativno pocela pit jer je ocito da moram mjenjat gina.
    necu ni komentirat jedan slucaj od poznanice(imamo istog gina)
    ženi su izvadili desni jajnik,dosla ona na kontrolu kod njega na uzv i on njoj molim vas lijepo trazi desni jajnik i veli joj tu meni nesto ne stima ne mogu vam nac desni jajnik???!!!!!
    stvarno ga moram mjenjat

i dalje krvaruckam ali jako smeđe...

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj caruska prvotno napisa Vidi poruku
    ...hvala ti draga..
    gin mi nije da nit da vadim betu niti hormone,duphastoni su mi ostali od prosle t pa sam ih samoinicijativno pocela pit jer je ocito da moram mjenjat gina.
    i dalje krvaruckam ali jako smeđe...
    baš mi je žao, znam kako loši ginekolozi mogu zeznuti stvar.
    svakako mijenjaj ginekologa, ne mogu vjerovati da ti ginekolog nije dao niti duphastone.

ne znam iz kojeg si grada, ali ako još nisi odi u bolnicu na hitnu da te pogledaju, tamo te moraju primiti.
    ako nisi tamo zadovoljna imaš kako adal veli privatnih ginekologa i laboratorija, bar zbog svog mira.
    nažalost iz mog iskustva je tako da se moraš sama boriti ako nešto želiš.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •