Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Rodila sam Zvijer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

neću se zamarati što sve ima mlijeko u sebi, toliko u detalje neću, meni ne smeta ništa osim baš mlijeka a koliko sam vidila ni njoj. recimo, znam da joj jogurti i sirevi ne smetaju jer sam pratila, sub simplex uzima. a što se zvukova tiče, jelena rozga mi na uši izlazi ali ima jedna njena koja mi dijete najbolje umiruje. ispričavam se na malim slovima, nije lako s jednom rukom na tipkovnici

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    neću se zamarati što sve ima mlijeko u sebi, toliko u detalje neću, meni ne smeta ništa osim baš mlijeka a koliko sam vidila ni njoj. recimo, znam da joj jogurti i sirevi ne smetaju jer sam pratila, sub simplex uzima. a što se zvukova tiče, jelena rozga mi na uši izlazi ali ima jedna njena koja mi dijete najbolje umiruje. ispričavam se na malim slovima, nije lako s jednom rukom na tipkovnici
    Da, problem je nefermentirano mlijeko. Kad se ukiseli, nije više tako teško probavljivo.

Ja sam pila kavu sa sojinim mlijekom. Kod nas u kuću je sojino mlijeko ušlo najprije u obliku praha (bjelilo za kavu, bilo je toga za kupiti u Metrou u ono vrijeme) baš u periodu kad sam dojila. U to vrijeme bilo je teško naći sojino mlijeko u tetrapaku, a nije mi bilo ni spretno, pa sam imala jednu piksu instant kave i drugu piksu tog sojinog čuda u prahu.

Probaj, možda ti bude odgovaralo, a spasit ćeš se mlijeka.

Druga varijanta - ima Vindija neko mlijeko sa smanjenom laktozom, možda bi to riješilo problem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •