Originally Posted by
mylittle-tikipak
Maleni ima 2mj, s tim da je 3tjedna ranije rođen. Kolike su mu počele prije tjedan dana točno. Od kako su se javile tokom dana ga pokusavam zabaviti na sve nacine, mozda mu to pomogne. Vjezbice na prostirci, pjesmice i ples. Prošli četvrtak sam se malo zanijela i igri i par puta ga naglo digla u zrak. Činilo se da ga to zabavlja. Nakon toga se smirio, normalno papao, spavao. Kod nas normalno spavanje znači par puta dnevno po 15-20min, neki dan se zalomi pa odspava i sat i po u komadu. Noći sa 2-5budjenja za papanje, kako kad. Petak je plakao kao ljuta godina tri puta u danu, najvjerojatnije kolike. Subota i nedjelja sa jednim napadom kolika. Protekla dva dana sam primjetila da je uspavaniji danju, kao da mu fali koncentracije i živahnosti. 'Noćna spavanja' su ista. Mene sad brine do te granice s panikom da ga tim 'bacanjem/dizanjem' u zrak nisam ozlijedila. Čitajući po internetu došla sam i do teme shaken baby syndrom i naravno hrpu patologije. Muž misli da paničarim, al ja sam skoro cijeli dan u strahu. Što da radim?