Nisam znala kako da nazovem temu, ovo mi se čini kao naprikladnije. Dakle, rodila sam Zvijer. Rodila sam malu Ženu s velikim Ž, osobicu koja od prvog dana ima vrlo istančan karakter, izražene želje i prohtjeve. A mi smo tu da ih ispunjavamo. Ona ima mjesec ipo a ne spava uopće. To dijete nema potrebu za snom. Zaspe 5,6 puta po tri ipo minute i onda se probudi ko da je spavala šesnaest dana. Ona ne želi ni ležati. Samo se hoće nosati. I to po mogućnosti da je ja nosim jer joj ćaća nije dovoljno dobar. Znači, moj dan izgleda tako da sam ja sama sa djecom skoro čitav dan, ona mi je stalno u rukama, ja nekakvom čarolijom skuham, očistim, operem što trebam, ona mi je i dalje u rukama, navečer kad padnem u nesvjest od umora ona isto padne ali ne u svoj krevetić nego u moj krevet. Ali ne, ona ne spava ako ja nisam tik pored nje, ona spava samo ako čuje mene kako dišem. Ajde, neću se žaliti jer su mi noći super, pocica i zaspe (uglavnom, kuc, kuc..da ne ureknem).
nadalje...Ona ima grčeve. Guta zrak. Omjer 2:1 zrak/mlijeko u korist zraka. Ne znam zašto. Položaj dobar, gljivice nekad ima, nekad nema, to rješavamo ali uvijek cokće i guta zrak. U trbuhu joj kruli i to se baš jako čuje. Sve to je naravno jako muči pa vrijeme provodi uglavnom plačući. (i dalje je u mojim rukama) .
Ova tema nema previše smisla osim što mi je trebalo malo prostora da se ispušem.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa.........
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa...............................
Eto