Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Rodila sam Zvijer

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Trina luda si

ja slingam sa n. non stop, i sa k. sam, jbg covjek se navikne. meni one ni jedna ni druga nisu htjele spavati u krevetu (osim po noci) duze od 5 minuta. onda sam se samo nervirala dok bi ih probala ponovo uspavati. pa sam skuzila da to ne vodi nikud, i sad dnevna spavanja n. odraduje na meni (i k. je tako kad je bila mala), a nocno u krevetu.

ne kuzim kakav senzor imaju njih dve, ako je netko budan one ne mogu zaspati, ili ako slucajno zaspu bude se na, ono, udah. a imaju i senzor za nadmorsku visinu, cim ja sjednom--budenje

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

kod nas je bilo kao kod mikke.
    ja sam svoje nosila na boku dok sam spremala, ne koristim pronto, za kuhanje ili bilo što nezgodno su šli na leđa, sam oza šetanje su bili naprijed,a to što neće u sling nema izbora, naviknut će se .

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    Trina luda si

ja slingam sa n. non stop, i sa k. sam, jbg covjek se navikne. meni one ni jedna ni druga nisu htjele spavati u krevetu (osim po noci) duze od 5 minuta. onda sam se samo nervirala dok bi ih probala ponovo uspavati. pa sam skuzila da to ne vodi nikud, i sad dnevna spavanja n. odraduje na meni (i k. je tako kad je bila mala), a nocno u krevetu.

ne kuzim kakav senzor imaju njih dve, ako je netko budan one ne mogu zaspati, ili ako slucajno zaspu bude se na, ono, udah. a imaju i senzor za nadmorsku visinu, cim ja sjednom--budenje
    ovo je i kod nas! samo meni je sling skroz nespretan za vezanje tako da smo mi cesto u marami! ali ne ljubi ona ni maramu bas nesto, draze joj je kada je majka nosi na rukama!
    danas je mm, sav jadan, rekao kako se ona njemu super smije i sva je sretna kada ga vidi, ali nikako je ne smije primiti jer tada urlice!
    no, tako mi je bilo i s crvekom, pa sada se pitam kako je to vrijeme tako brzo proletilo i kako mi je u biti drago da je bio tako puno uz mene. i sada, ne mogu si pomoci, stalno i vrapcicu cmacem, slatka mi je pa joj ne mogu odoljeti!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •