-
Trina
o da, znam o čemu pričaš.
Kako sam ja to rješavala, tj pokušavala.
Uvela sam rutinu i nisam dozvoljavala da odstupamo od toga, navečer kupanje i u zamračenu sobu na cicanje i spavanje.
Jest da je to u tim mjesecima potrajalo i satima, ali palilo je. Znači spuštanje roleta oko sedam-osam, pranje i spavanje.
Samo što je to uspavljivanje znači trajalo u početku dugo, a s vremenom sve kraće jer se naučila da nema druge. Znači dosljednost koliko
god je bebica mala, vrlo je pametna
.
Jer ako ju stavljaš kasnije na pranje i spavanje naravno da i puuno kasnije zaspi.
Moja je po danu spavala 3* po pola sata i ja sam znala da ne može biti da nije umorna navečer oko sedam, a i ja sam sebi morala neki takav ritam stvoriti
jer me to dovodilo do ludila.
A s njom je pravilo uvijek bilo (a i dan danas je) čim više spava-duže tim bolje spava.
Znači ako je išla na vrijeme spavati i dobro prospavala noć (čitaj prištekana uz moju cicu) onda je i sljedeći dan bilo lakše uspavati. A u suprotnome prestrašno.
A kad sam ju uspavala uf, obavezno se budila za 30 min i eto mene opet pored nje i tako cijelu noć 2-3 godine.
Da ne kometniram da moj život nije niti postojao, prestrašno i preteško, ali prošlo je.
Sad kad ima 5,5 god ustanovili smo intoleranciju na mlijeko, kvas, zelje...., ali najjača je na mlijeko.
S obzirom da je to mlijeko (tretirano antibioticima i ko zna sa čim) česta boljka kod dijece,
da sam onda znala što znam sad izbacila bih ga. Ali sve: čokolade, kekse, sve što ima to mlijeko u tragovima.
Postoje zamjene: sojino fino, čoklolade bez mlijeka, maslo..ma za sve ima super zamjena tako da se stvarno može.
Eto, ukratko od mene, nemam neki laki recept osim da će jednom proći
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma