Trina o da, znam o čemu pričaš.
Kako sam ja to rješavala, tj pokušavala.
Uvela sam rutinu i nisam dozvoljavala da odstupamo od toga, navečer kupanje i u zamračenu sobu na cicanje i spavanje.
Jest da je to u tim mjesecima potrajalo i satima, ali palilo je. Znači spuštanje roleta oko sedam-osam, pranje i spavanje.
Samo što je to uspavljivanje znači trajalo u početku dugo, a s vremenom sve kraće jer se naučila da nema druge. Znači dosljednost koliko
god je bebica mala, vrlo je pametna .

Jer ako ju stavljaš kasnije na pranje i spavanje naravno da i puuno kasnije zaspi.
Moja je po danu spavala 3* po pola sata i ja sam znala da ne može biti da nije umorna navečer oko sedam, a i ja sam sebi morala neki takav ritam stvoriti
jer me to dovodilo do ludila.
A s njom je pravilo uvijek bilo (a i dan danas je) čim više spava-duže tim bolje spava.
Znači ako je išla na vrijeme spavati i dobro prospavala noć (čitaj prištekana uz moju cicu) onda je i sljedeći dan bilo lakše uspavati. A u suprotnome prestrašno.
A kad sam ju uspavala uf, obavezno se budila za 30 min i eto mene opet pored nje i tako cijelu noć 2-3 godine.
Da ne kometniram da moj život nije niti postojao, prestrašno i preteško, ali prošlo je.

Sad kad ima 5,5 god ustanovili smo intoleranciju na mlijeko, kvas, zelje...., ali najjača je na mlijeko.

S obzirom da je to mlijeko (tretirano antibioticima i ko zna sa čim) česta boljka kod dijece,

da sam onda znala što znam sad izbacila bih ga. Ali sve: čokolade, kekse, sve što ima to mlijeko u tragovima.

Postoje zamjene: sojino fino, čoklolade bez mlijeka, maslo..ma za sve ima super zamjena tako da se stvarno može.

Eto, ukratko od mene, nemam neki laki recept osim da će jednom proći