draga trina sve sto mogu reci da mi te je jako zao i da suosjecam s tobom....
cure su ti dobro rekle...nemoj pasti u toliki ocaj i dati djetetu AD,molim te.... imas predivni dar,a to je da svome djetetu mozes priustiti najbolju hranu,a to su tvoje grudi,tvoje mlijeko.... ja sam svoju malenu hranila AD-om... ne zato sto nisam htjela da ciki,nego su nam se eto malo gadnije poslozile zvijezde,a htjela sam ju dojiti do beskonacnosti....
ako mislis da ti dijete nema grceve na AD, tj. da ih nece imati gadno se varas...
moja je kurila grceve do skoro 4 mj a na AD-u je... mirnija je mozda zato sto je duze sita...

mogu te malo utjesiti i reci ti da ce proci..sto i sama znas jer ih vec imas cetvero (ako sam dobro primjetila)...
moja je mrvica bila zvijerka i pol... i kako su nam grcevi prosli doslo je neko bolje vrijeme...

razlog zbog kojeg je tvoja mrvica malo zivcanija beba je i taj sto joj mozda ne odgovara buka oko nje,..tvoja kuca je puna i stalno su u blizini dreka,kretanje od strane druge djece...itd

ono sto sam ja primjetila kod svoje bebe da joj bas to ne odgovara... sto je manje podrazaja iz okoline imala to su bili bolji dani...
a kad je napunila 4 mj,grcevi prosli,rukice su postale in,pa se skroz pocela s time zanimati... postalo je alo bolje...

visila mi je na rukama stalno...e onda smo odlucili i uzeli neki super baby gym... pa mi je bilo mnogo lakse...a sad kako su ju pocele zanimati igrackice,zveckice,sve sto joj visi na glavom ja mogu konacno odmoriti...

moja ce sad 6 mj i unatoc tome sto jede AD ne prospava cijelu noc nego se budi xy puta,ali mi nekako bude lakse zato sto su nam dani mirni pa se stignem odmoriti....

bilo je dana kad sam sjela ujutro na wc skoljku i plakala, a sada se tome smijem...

drzi se draga...
zapravo ti nisam rekla nis pametno (tek sam ustala,pa jos dolazim sebi)... doci ce i bolji dani... ja evo unatoc tome sto je moja zvijerka postala malo manje zvijerka razmisljam o drugoj bebi... i bas uzivam u njoj zato sto je takva,da nekazem posebna.....