Trina kao da opisuješ moju J. I imala je i te sluzave stolice i to po 5-6-7 na dan.
Ovo što si napisala da ti je sve automatski, tako je i meni bilo nahrani, podrigni, umiri, nosi, hopsaj na pilates lopti, pali zujalicu za nos ( to ju je smirivalo), ali ništa, ništa nije pomagalo na duži rok. Nosala sam je u slingu, marami, mei taiu. Bilo je dana kad sam mislila iskočiti iz svoje kože. Postaneš imun na njezin plač i vrištanje.
Imali smo i te grčeve, ali ja više na kraju nisam znala kad su grčevi a kad vrišti jer vrišti.
S ruku sam je spustila s 13,5mj kad je prohodala i ne znam ni kako je uspjela prohodati s obzirom da je 90% vremena bila u zraku.
I dan danas voli da ju se nosi. I dan danas plače za svaku sitnicu npr. kad je žedna počne vikati i plakati žednaaaaaaa...znači ne kaže normalno nego odmah u plač , kao da joj netko nekada nije dao vode i prava je mala zahebantica, preslatka, velika pričalica, pametnica, mudrica ali prije svega zahebantica.
Netko je na jednoj temi pitao zar postoje i nezahtjevna djeca, a ja uvijek kažem kad to pitate niste imali jedno takvo.