Trina prvotno napisa
U totalnoj sam krizi, ne znam više što da radim s tim posranim grčevima. Ovo više nije normalno, tom djetetu smeta SVE što ja jedem. Dva dana nema grčeve onda treći cijeli proplače. Provrišti. Ja ću poluditi. da znam da bi joj umjetno mlijeko odgovaralo ida nebi prouzročilo veće grčeve dala bi joj ga istu sekundu. Prekjučer sam jela pizzu za ručak i od toga je dobila grčeve koji su trajali čitavo popodne i večer. Noć je spavala dobro, da bi ujutro nastavio taj nemir. Znači jučer je bila i dalje nemirna a popodne sam jela kukuruzne pahučjice, dosta sam ih pojela, onako usuho. Ona je dobila tako jake grčeve (valjda od toga, pojma nemam) da je čitav hebeni dan vrištala, vrištala i vrištala. zaspala je iza ponoći. ne znam više što da jedem, što da radim...Ne znam jeli u pitanju kakva alergija..da je na mlijeko, ona bi svaki dan imala grčeve, jel tako? ne mogu povezati s mlijekom..ja ga ne pijem, samo u kavi a ona nema jače grčeve kad pijem npr jogurte, jedem sireve..valjda bi to drugačije izgledalo? Popiz.dit ću majke mi.