Citiraj leptiric_zg prvotno napisa Vidi poruku
I ja sam došla malo kukati zbog moje Zvijeri (2,5mj). Jako je cendrava beba, prvih mjesec dana je isključivo vrištala (doslovno) i spavala. Onda je samo preko noći počela plakati "normalno". Dobro je samo ako je na rukama, ako je stavim na stol za presvlačenje počne šiziti. KUpanje nam je odlično, da se mene pita cijeli dan bi je držala u tummyu. Ali zato brisanje i oblačenje krokodilske suze ispušta. Isključivo dojimo i mogla bi biti cijeli dan na siki. Neki dan se zbljuvala, ali siku nije ispustila i nastavila histerično sisati. Neće prihvatiti dudu nikako, ja sam upočetku bila jako protiv dude, ali sam ju prva ponudila, ali ju neće i neće. Nema grčeve. Jednostavno je cendravo dijete, ne znam na koga, i tata i ja se super slažemo, veseljaci smo i tako smo iznenađeni i začuđeni našom Zvjerkom. Ona se jedino smije u 6h ujutro. Ostatak dana je cendrava. Ne spava po danu. Po noći je ok, obično oko 21h zaspi i spava do 2, pa u pola 5 i u 6 je spremna za novi dan. Čitam malo vaše postove, i kažete jednostavno je takva. Meni to nije normalno. MUž jučer pita jel da odemo pedici vidjet šta joj je. Ja se smijem, al uopće nije smiješno. Preko dana neće spavati i tako je od prvog dana. I ja bi pojela nešto, otišla na wc, sama sam, al ne mogu. Probala sam ju stavit u sling, ali ne može sjediti, a ležati je nemoguća i zabranjena misija. Tako sam jadna što je ona takva. Ne mora ona spavati, nije mi to problem, ali puno plače. puuuuuno. Ne tješi me ni ono proći će.
ovakav je bio i moj prvorođenac, samo što ni noću nije spavao, budio bi se svakih sat i pol 2 do 6 mjeseci
poslije se pretvorio u super dobrog dječaćića
ne znam točno u čemu je bio problem
bilo je malko bolje kad sam ga preko dana počela douspavljivati
ako bi se probudio nakn 15 min spavanja stavljala sam ga na cicu i tak produžavala i po nekoliko puta dok ne prođe sat vrmena, nakon 2 tjedna smo imali tri dnevna spavanja po sat i pol, a i noćno se popravilo, ako se tako brzo probudi vjerojatno se nije naspavao pa se nervoza samo produžuje
to sam prakticirala sa svo troje
s ovim najmanjim od tri i pol mjeseca skoro dai ne treba douspavljivanje ali kad treba to rješavam napom
kad čujem da se nakon pol sata do 45 min meškolji otvorim vrata od sobe gdje spava koja je preko puta kuhinje, upalim napu i spava
i definitivno sma se prepordsila od kada sam ih stavljala spavati na trbuh
najstarijeg sa 6 mjeseci, a bebu već sa mjesec dana, prvo preko dana pa sam promatrala kako okreće glavicu, i začas i preko noći
kad sma ih proabla stavljati na bok ili leđa budili bi se nakon 10 min