Nadam se da će i moja Zvijerka uskoro postati mila curica. SKužila sam da je nervozna jer ne spava po danu, u 18h je prava zvijer. I ja sam ju počela douspavljivati, nakon 15min se probudi, maše rukama kao da je spavala 3h, dam joj cicu, ona počne preokretat okicama i znam da joj se još spava. I zaspi. I tako ju douspavljujem dok barme sat vremena ne ćorne. Za sada je malo bolje. Malo. Po noći nemamo problema, prvi san je oko 4h, onda se svaka 2h budi. Nije prestrašno. ALi preko dana neće/ne može spavati. Ma htjela sam se ja stavljati na trbuh da spava, (jer i ja moguu samo na trbuhu spavati, cijelu trudnoću sam spavala na trbuhu do kraja), ali kad se mii uspavljujemo na cici. 2x je zaspala na meni i onda sam je stavila na trbuh, spavala je 2h. Ali uglavnom ili isključivo na cici zaspi. Sad ćemo 3mj, htjela bi joj uvodit neki red, ne znam uopće kako da ju naučim (ili probam naučiti) da spava kad joj se spava. Ili samo ja sanjarim? p.s. nema dude, nema boce, ništa neće. Isključivo sika, kaže tata, samo prirodno. heh.