Pokazuje rezultate 1 do 50 od 336

Tema: Rodila sam Zvijer

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Pa... ista stvar Zuska. Padne, udari se, ok, otrpi, ili malo zaplace. Ali nosenje sa frustracijom (kad nesto nije onako kako si je ona zamislila), ajmeeeeeeeeee. Kao veca, izbezumljeno vristanje je zamijenila cendranjem, i dooosta je trebalo da i to rijesimo, sad je samo gledam i divim se (osim kad uhvati cendrat). ALi ja sam zbilja sretna, jer kad je napokon dosla do tocke da je mogla shvatiti sto joj tumacim, krenulo je na bolje. Puzevim korakom :kez:

A osjecaji... pa, Anita je poprilicno introvertna, zatvara se na svasta, i trebalo je godina i usporavanja faza razvoja da bi ja mogla uhvatiti, onako fino (odmah) osjetiti sto ne valja. E sad, svako zatvaranje je kod nje nakon nekog vremena rezultiralo tantrumom, i ono sto je ocuvalo moj zdrav razum i osjecaj da sam na dobrom putu je bio njen pogled, jer se na njoj vidjelo da ona nije u stanju kontrolirati se. (Za razliku od pogleda "e sad cu ti malo pilat zivce jer nije po mom" - ovo je doslo kasnije).
    Dodouse ja sam u pocetku mislila da je ona, onako, burna, ekstrovert, no kasnije se pokazalo da je vikanje rezultat nakupljenih frustracija.
    I nema to veze sa protestima kad nije po njenom (oblacenje i sl.). Ja sam se bez problema mogla nositi s tim, no kad su krenuli tantrumi i dok nisam shvatila sto kada i kao, bilo je uuuuuuuuuuuh (a i nakon toga).
    Ali evo, danas, fantasticna curka :ponos:

Joj Zuska, kad se sjetim uspavljivanja u mrtvoj tisini, i jos se moram mumificirati jer ju svaki pomak budi a moram na wc lol. Ma sve to zaboravis cim krene na bolje
    Posljednje uređivanje od Storma : 10.10.2012. at 11:06

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •