Pokazuje rezultate 1 do 15 od 15

Tema: Da li netko radi u BILLI?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Da li netko radi u BILLI?

Zanima me ako netko radi u Billi, da li mi može reći kako i tko određuje cijene za oštečene artikle?
    Da li proizvođač stavlja minimalnu cijenu, ili to određuje dućan. I da ako se roba (oštečena) ne proda, da li ide u smeće(otpis) ili se vraća proizvođaču.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nakon 129 pregleda i 0 odgovora, ajmo proširiti pitanje.
    Da li netko zna odgovor, a da radi u nekom drugom trgovačkom lancu?
    Zbilja bi mi pomoglo.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

evo ja ne raddim u bili i nemamo snizenje na ostecene artikle
    ali ovisi o dobavljacu da li ce se artikl otpisat i baciti ili se vraca dobavljacu
    podravka i megle i vecina proizvodaca kolaca otpisuje te baca robu dok neki uzimaju i zamjenjuju robu isto za isto

a neki uopce ne priznaju

Bipa ide na snizenje ostecene robe i ovisi o proizvodu i dobavljacu da li ce snizit 30 ili 50 posto i to se mora odobrit od trgovackog putnika i pravdati

nadam se da sam ti pomogla

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Kak je sa artiklima tipa Kinder jaja? Neznam tko je dobavljač?

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobavljač je kod nas Atlantic za kinder jaja ali oni samo promijene artikle a ne snižavaju ..Većina ih mjenja osim ako nisu u pitanju mlijeko ,mliječne prerađevine i ostali proizvodi kraćeg roka trajanja...Ali evo gledam da sad sve više dućana ima košaru u kojoj je roba kojoj je rok pri kraju i piše na njoj koliko je snižena.Nedavno sam u jednom dućanu vidjela i neku košaru na kojoj je pisalo da je to oštećena roba.Plodine su imali neke šalice na akciji kao npr.set od 6 šalica u kojem su se 2 razbile sad je na sniženju pa prodaju za sitnu lovu.Ima tih primjera još...Jedne zime su imali rasprodaju oštećene i neuparene odjeće i pidžama isto po nekoj maloj cijeni

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pitam baš zato jer sam vidjela kinder jaja na -50% u Billi, a ono žali bože novaca kako izgledaju.
    Kaj ih nije bolje vratiti dobavljaču?
    Za Muller su mi rekli da takve čokolade idu u otpis.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A ja sam baš u Muelleru vidjela takva kinder jaja na popustu, oko sv. Nikole čini mi se.

dunja&vita:-))) avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A mene sad kopka zašto je Cathy ta informacija bitna?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj dunja&vita:-))) prvotno napisa Vidi poruku
    A mene sad kopka zašto je Cathy ta informacija bitna?
    Zato jer sam znatiželjna baba.
    Ne, ta jaja su tako grozno i otužno izgledala, da mi zbilja nije bilo jasno kako ih uopće mogu prodavati.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ne radim u billi ali sam često tamo. čokolade i keksi kojima je pri kraju rok često su sniženi 30-50 %.

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne znam u koju Billu ides, ali u nasoj lokalnoj nacesce podvaljuju stvari s istekom roka trajanja. Tako da u taj ducan ulazim sve rjedje i s velikim oprezom. Ono, paket dukatovih jogurtica bio aktiv s rokom trajanja koji istice taj dan a recimo 20 je sati. Formalno rok nije istekao ali se svjedno osjecam namagarceno. POlutrulo voce i povrce, uglavnom - s Billom imam jako jako losa iskustva. Rekla bih da je losija i od Konzuma, ali vjerojatno je to od poslovnice do poslovnice.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer sam znatiželjna baba.
    Ne, ta jaja su tako grozno i otužno izgledala, da mi zbilja nije bilo jasno kako ih uopće mogu prodavati.
    Pa valjda zato jer je mnogoj djeci zanimljivija ona igračkica unutra od same čokolade.

Sjećam se mojih kad su bili mali...tu čokoladu bi davali nama starijima da jedemo i debljamo se, a oni bi samo zavirili u onu žutu kutijicu da vide da li su dobili baš onog happy (kršitelj koda)osa ( ili već neku drugu aktualnu sitnicu) koji im fali.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sory, ali odvalila sam na ovog kršitelja koda.
    Viđala sam to i do sada na forumu, ali mi je tek sad sinulo da je ovog mog sretnog nilskog konja prevelo u onoga koji jamči vlastitim imenom.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ovo me podsjetimo kada sam na proljeće u jednom trgovačkom centru vidjela već očerupane božićne zvijezde u tegli snižene nekih 20% posto, ajme biznisa...

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bogme ni moj se mali ne bi naljutio da dobije spljošteno jaje, čoksu pojede u kakvom god izdanju, a igračka je veselje (dobro, danas manje nego do prije par godina, ali svejedno). A njegovu mamu bi veselilo sniženje od 50%

No da se svašta podvaljuje po prodavaonicama, pogotovo po pitanju odjeće i igračaka - strgano, ocufano, uništeno, i to za neku mizeriju od sniženja, to mi je užasno.

Just for the record, pristrana sam po pitanju Bille, to mi je najdraža trgovina od valjda prve otvorene u Zg i sva sam sretna što mi se jedna mala otvorila u susjedstvu nedavno. I nikad nisam imala nikakvih pritužbi (a na njihovim, najboljim gotovim salatama u gradu, sam živjela godinama )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •