-
Škola klizanja
Ne znam jel ovdje spada ako ne nek moderatori prebacuju.
Zanima me gdje mogu odvesti djete u školu klizanja, kakve su cjene i termini?
Znam da ima Dom Sportova, Šalata...ima i neko otvoren klizalište kod Glavnog navodno...e sad zanima me jeste bili i gdje je najbolje?
-
prije nego je moja kćer počela aktivno klizati išla je u školu klizanja na Velesajmu, bili smo dosta zadovoljni
tu imaš više informacija http://www.zks.hr/ , sastrane pod Škola klizanja
-
hvala na informaciji, a kakva je situacija na Šalati
-
Moji su preko vrtića išli u školu klizanja na Šalatu.
Bili su zadovoljni i naučili su (imali su neke stolčiće plastične za koje su se držali, učili su ih ustati na pravi način i održavati ravnotežu i sl.), ali informacija mi je zastarjela jer to je bilo prije 5-6 godina. Nadam se da će se javiti netko tko ima svježiju.
-
A zna li netko hoće li biti onog klizališta na Trgu i shodno tome škole klizanja tamo?
Što se tiče Šalate, zna li netko cijenu za male početnike?
-
Šalata, škola je subotom i nedjeljom od 12.45-13.45
sat dođe 20 kuna
posebno se plaća najam klizaljki, 15 k
djeca se raspoređuju po grupama ovisno o znanju
http://www.kkkmedvescak.hr/index.php...iskoleklizanja
-
a70vanja, evo ti se u zadnjih par dana opetovano zahvaljujem
!
-
Prije dosta vremena sam par puta išla na ravnice na klizanje tamo gdje je Kraš
Jel zna netko jel to radi ili ne?
-
Jel bio netko u green goldu?
kako je tamo, jel jako malo klizalište?
U principu nije bitno da je male nego kad nema gužve recimo preko vikenda
-
Imam osjećaj da sam ovo već napisala ?? Bit će na drugom topicu.
Klizalište je malo, u principu za djecu. Gužve, koliko sam prošlu nedjelju vidjela, nema prevelike - ima nekolicina djece, ali to je neusporedivo sa gužvom na npr. Šalati.
-
znaći par djeca na malom klizalištu pa to je ok
a kad si bila u koje vrjeme?=
-
meni je green gold preko puta, al mi se rađe vučemo na šalatu, ljepše mi je tamo, prostranije
za 20 kuna dobijem školicu, a u green goldu za isti novac klizanje u krug na malenom klizalištu
-
Bili smo u vrijeme ručka, prošlu nedjelju - išli smo na ručak u Sofru, pa smo usput vidjeli klizalište.
Inače pretprošli tjedan je moja curka išla tamo svaki dan u školu klizanja (vodi Žuti mačak).
Moji isto idu na klizanje na Šalatu sad kad je prošla školu, nema sumnje da je ljepše i puno veće, ali i ovo u green goldu je slatko i OK za djecu.
-
Evo mi išli u Školu klizanja u Green Goldu, dođe 50 kn, odvoje od ostale populacije djecu sa strane. Treneri su kao vojnici, tjeraju ih ko đavao griješnu dušu, pa se često svi rasplaću. Premalo je klizalište i ne sviđa mi se što nije samo za školu klizanja neki termin, već za sve građane, pa se guraš sa njima a platiš to zadovoljstvo vrlo skupo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma