Metvica pa ti si mrak. Za Twinlab sam i ja čula danas da rade testiranja na koži putem flastera (sestrični su to radili u firmi gdje radi). Ja ću lijepo ovaj tjedan sve iznazivati i istražiti i probati se naručiti pa naravno i obznaniti. Inače vidjela sam i njen nalaz na kojem samo prikažu vrijednosti rezultata pretrage bez navedenih donjih i gornjih granica pa sad ti budi pametan što ti je dobro a što ne. Njoj su rekli da granice nisu navedene kako ljudi ne bi samoinicijativno sebi propisivali terapiju. Oni ti očitaju nalaz i odmah preporuče svoje preparate (na koje "navodno" dobiješ popust) i tu sad ima prostora za manipulacije tj. pitanje je da li su te pretrage zbilja ok. Ja sam pitala u Vinogradskoj da li rade testiranja vitamina i minerala, od vitamina samo kalcij i čini mi se A vitamin, na Rebru D vitamin, a za minerale nikad čuli. Znači preostaju nam privatni labosi.
Što se tiče kose meni je ona uvijek ofarbana (možda uspijem uloviti koju sijedu koje i tako uvijek iskoče 2 tjedna od farbanja), ali kod mm je to nemoguća misija (ono malo kose što ima ošišano je na 1 milimetar). Pitat ću ja jel dolazi bilo koja dlaka u obzir (prsa, leđa,ruke,noge...) mislim dlaka je dlaka.