Citiraj Sandra028 prvotno napisa
ma ne boli-odmah mozes traziti injekcije protiv bolova-ja jesam,pa valjda ni ne pamtim da je ista boljelo-neugodno je,zbog drena,spavanja-tj.nespavanja-prve dvije noci nakon operacije,cimerica i ja nikako nismo mogle spavati,pa smo setale hodnicima u tri ujtro.
za marame-tvoj izbor-ja nikada nista nisam nosila,jednostavno mi nije bio problem sto je to rez na vratu i sto se vidio,ali ako ces se ti tako osjecati bolje,u nabavku marama
za te metalne konce ni ja nisam cula,no dok ti ih ne skinu-kakve god,imat ces vezan-zaljepljen vrat,pa ih ni ne budes vidjela
sretno
p.s.meni je jedino bila koma budjenje iz anestezije-strasno,taj sam cijeli dan provela u bunilu i povracanju,a i moje tri cimerice u sok sobi...ne znam zasto,nakon carskog i budjenja iz anestezije sam bila super...ovo uzas.no sve prodje.drugi dan vec normalno papas-kasastije,ali normalno!
ja sam nakon poroda sa Samijem imala kiretazu pod totalnom anestezijom. I poslije sam se sjajno osjecala, iako sam bila prikopcana na infuziji. Odmah sam mogla ustat. I nikad bolje nisam spavala i ljepse sanjala.
Sa mm-om radi zena koja je prije 1, 5 mjesec isto operisala stitnjacu. Kaze, da se anestezija daje iz dva dijela. Prvo nekakva tableta, pa potom ono uspavljivanje na njusku
Kaze da ju je prvi dan boljelo, posebno glava. Poslije je bila super.
konce vade nakon 2-3 dana. tri dana se ostaje u bolnici, pa nekad u tom periodu.
Joj cure drage. Nisam ni znala da sam ovolika kukavica. Ljuta sam na sebe. Jos kad pogledam djecu, dodje mi da placem. Oni ce ostat sa mojom mamom, pa sam sa te strane rasterecena, jer ona sa njima zna super. MM je slobodan devet dana, pa ce mi biti podrska.