Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: lego heroica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno lego heroica

http://igranje.org/novosti/lego-heroica

o
    vo je jedno mišljenje sa neta, a naše iskustvo je jako pozitivno. Možda su malčice mračna lica, al je priča ta koja zaokuplja i djeca vrlo maštovotop reagiraju. Dobili smo igru na poklon, imamo Waldurk.

Ima li netko druge djelove, jeste mijenjali pravila?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Mi imamo Draidu. Nismo mijenjali pravila, barem ne namjerno (nama ni ona predviđena pravila nisu skroz u detalje jasna ). Ako to zanemarimo, smatramo igru zanimljivom...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo Draidu. Nismo mijenjali pravila, barem ne namjerno (nama ni ona predviđena pravila nisu skroz u detalje jasna ). Ako to zanemarimo, smatramo igru zanimljivom...
    Nisu ni nama do kraja. Npr. tvoj heroj može biti gospodar svih čudovišta i ako porazi drugog heroja dvaput, pobjeđuje...to je danas otkrio MM, skroz nas je zbunilo...

super mi je da ako staneš na drugog igrča, ne jedeš ga nego ideš ispred njega.

Neka pravila smo skužili kad smo gledali online upute, al ni tamo nema sve...il nismo još skužili. Sad se ne mogu sjetit, al recimo, nikako da osvojimo više od 2 zlatne poluge. Kako se onda upustit u trgovinu?

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi imamo minotaurus i klinci baš vole igrati i smišljaju si nekad sami svoja pravila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •