Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma da, pa sto ce ti opca praksa. Bolje da se svi skupa vucaraju po bolnicama zbog upale grla, ili da svaki put ides drugom doktoru kad ti nesto treba. Pa onda sa svakim ispocetka, od Kulena Bana.

kata.klik avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Ma da, pa sto ce ti opca praksa. Bolje da se svi skupa vucaraju po bolnicama zbog upale grla, ili da svaki put ides drugom doktoru kad ti nesto treba. Pa onda sa svakim ispocetka, od Kulena Bana.
    da baš tako, jer eto zbog jedne obične upale uha i temperature koja ne silazi, mene jo moj osobni lječnik poslao doma i rekao da pijem čaj i lupocet, da je to sve zbog poroda i dojnja i da malte ne glumim, da nisam dva dana nakon toga završila na hitnoj tko zna kad bi me on poslao na pretrage i ustanovio da imam tumor...
    drugi primjer, je moj suprug kojeg je eto isti taj lječnik zbog bolova u želudcu slao na pretrage koje su trajale mjesecima, da jednu noć zbog jakih bolova nije završio na hitnoj di su mu nakon pretraga dijagnosticirali žučni kamenac i poslali da se javi na operaciju....
    čemu takvi lječnici kad jedino što od njih dobijem je uputnica, doznaka i recept...
    i

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kata.klik prvotno napisa Vidi poruku
    da baš tako, jer eto zbog jedne obične upale uha i temperature koja ne silazi, mene jo moj osobni lječnik poslao doma i rekao da pijem čaj i lupocet, da je to sve zbog poroda i dojnja i da malte ne glumim, da nisam dva dana nakon toga završila na hitnoj tko zna kad bi me on poslao na pretrage i ustanovio da imam tumor...
    drugi primjer, je moj suprug kojeg je eto isti taj lječnik zbog bolova u želudcu slao na pretrage koje su trajale mjesecima, da jednu noć zbog jakih bolova nije završio na hitnoj di su mu nakon pretraga dijagnosticirali žučni kamenac i poslali da se javi na operaciju....
    čemu takvi lječnici kad jedino što od njih dobijem je uputnica, doznaka i recept...
    i
    S obzirom da je isti lijecnik, onda ga - promijenite.

Nece valjda zbog njega jedinog svi u mirovinu... (osim ako je povlastena, jel).

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

da sam ja Vlada krenula bih od same sebe
    limitirala bih plaće svim visokim dužnosnicima, limitirala službeni prijevoz i korištenje telefona,
    ukinula im ostale privilegije
    ostavila bih pravo na ne znam, recimo pristojno odijelo ili dva, kad negdje putuju da ne idu neuljuđeni, ostalo nek se brinu sami

ubrzala procese oko utvrđivanja krivnje za kriminalne radnje i protuzakonito stjecanje mat. dobiti te ratno profiterstvo
    tu i takvu imovinu oduzela po kratkom postupku i uložila je u korist države i građana
    otvorila proizvodne pogone
    uvela najrigoroznije kazne na korupciju
    uvela porez crkvi
    uvela predmet pod nazivom etika i moralnost, i to od predškolske dobi
    isto tako i predmet osnove komunikacije
    uvela predmet sexualni odgoj

i napokon, smanjila količini hebenih knjiga koju jadna djeca nose na svojim nejakim leđima da bi netko mogao fino profitirati

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •