Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kada smo već kod udruga, smanjiti njihov broj. Svaka tri pijanca mogu danas osnovati udrugu i tražiti pare od države. Neka se udruže i gotovo. Ne mislim pritom na humanitarne udruge

prima avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Kada smo već kod udruga, smanjiti njihov broj. Svaka tri pijanca mogu danas osnovati udrugu i tražiti pare od države. Neka se udruže i gotovo. Ne mislim pritom na humanitarne udruge
    što se mene tiče broj može ostati isti ili biti i veći,i ona 3 pijanca slobodno mogu tražiti pare, ali ih ne bi dobili
    treba značajno izmjeniti kriterije po kojem se novac dijeli , onako-u prvoj godini možeš (a i ne moraš) dobiti nešto sitno temeljem plana i programa, a u narednim godinama isključivo temeljem rada i rezulta

da sam ja vlada roda bi bila bogata a patriot bi živio od članarine i privatnih donacija

a humanitarne pod naročito povećalo- i tu ima prevara
    Posljednje uređivanje od prima : 30.12.2011. at 17:03

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Tražiti i dobiti.

Slažem se, ali ja bih stavila pod povećalo i razne humanitarne udruge, i tu ima prostora.
    Ne znam zašto bi udrugu financirala država, nek traže sponzore, nek imaju članarine....ionako od udruga nitko ne bi trebao živjeti niti da im je udruga radno mjesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •