Pokazuje rezultate 1 do 50 od 313

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kakvo češljanje, kakvi nameti, naći će se da ljudi rade ispod pulta jer se od birokracije, administracije i nameta ne može živjeti. I time se uništi ono malo poduzetništva.

Treba drastično osloboditi poduzetništvo, olakšati zakone i smanjiti namete i omogućiti da se radi bez nameta prve dvije godine, što ima kao praksa u nekim zemljama. Umjesto da se čovjeku daje socijalna pomoć, neka mu se da da radi što zna bez početnih davanja. I bez straha da će biti dužnik ako ne uspije. Probao, vidio, pa nikom ništa. To će oslobiti ljude za rad.

Isto treba sustavna ideja o tome što će se u ovoj zemlji proizvoditi i ulagati u to, stimulirati dok se ne zarula i dok ne počne donositi željeni profit. Vlada treba mislit, imat jasnu viziju, motivirati ljude i promijeniti klimu u zemlji. Samo to.

Kad se vidi jasna slika, kad se vidi slika poboljšanja ljudi automatski lakše pristaju i na rezove i poteškoće. Ali kada uzmu jednima da daju drugima i onda tim drugima da daju prvima i putem sve dublje tonemo - nije pravedno nikome uzeti.

Ako je situacija takva da će se nekim potezima olakšati život svima, ja sam da se uzme svima, proporcionalno. Ako je i dalje debilana kakva je bila, mislim da je svako oporezivanje imovine, dobiti, mozga, zraka koji dišemo čista krađa i smatram da je rad u sivoj zoni opravdan, čime smo opet nigdje.

Moraju ljudi radit i mora se stvorit baza malog i srednjeg poduzetništva. Sve ostalo je kupovanje vremena.
    hebate, potpisat ću ifigeniju

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    hebate, potpisat ću ifigeniju
    Eto, vidiš da se slažemo u bitnom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke