Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Da sam ja Vlada stavila bih da pdv bude 25 % pa bih tako sigurno namaknula novac koji fali na račun građana (a prije nego što bih podignula pdv na 25 % , pustila bih svakodnevno vijesti da Vlada još razmatra koliko će dignuti pdv. Da li 25%, 26% ili možda 27% ?? Tako da građani budu sretni kad na kraju bude 25% i mogu obrisati znoj sa čela uz uzdah -"kako smo dobro prošli, mogli smo i gore." Molim obratite pažnju na izvještaje sa sastanaka Vlade, možda vam se komentari nakon njih učine poznati. )
    Posljednje uređivanje od sirius : 28.12.2011. at 15:45

zmaj avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Da sam ja Vlada stavila bih da pdv bude 25 % pa bih tako sigurno namaknula novac koji fali na račun građana (a prije nego što bih podignula pdv na 25 % , pustila bih svakodnevno vijesti da Vlada još razmatra koliko će dignuti pdv. Da li 25%, 26% ili možda 27% ?? Tako da građani budu sretni kad na kraju bude 25% i mogu obrisati znoj sa čela uz uzdah -"kako smo dobro prošli, mogli smo i gore." Molim obratite pažnju na izvještaje sa sastanaka Vlade, možda vam se komentari nakon njih učine poznati. )
    ovo ti je Orwell i info. o čokoladi
    posudila sam knjigu, pa nemrem citirat, al ide u smjeru u kojem si pisala. za ne povirovat
    evo, našla na webu:
    "Ispadalo je da su čak bile organizirane manifestacije u znak zahvalnosti Velikom Bratu zato što je obrok čokolade povećan na dvadeset grama tjedno. A još jučer, razmišljao je, bilo je objavljeno da će se obroci čokolade smanjiti na dvadeset grama tjedno. Je li moguće da svi ovi ljudi mirno gutaju takvu laž poslije samo dvadeset i četiri sata?"

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zmaj prvotno napisa Vidi poruku
    ovo ti je Orwell i info. o čokoladi
    posudila sam knjigu, pa nemrem citirat, al ide u smjeru u kojem si pisala. za ne povirovat
    evo, našla na webu:
    "Ispadalo je da su čak bile organizirane manifestacije u znak zahvalnosti Velikom Bratu zato što je obrok čokolade povećan na dvadeset grama tjedno. A još jučer, razmišljao je, bilo je objavljeno da će se obroci čokolade smanjiti na dvadeset grama tjedno. Je li moguće da svi ovi ljudi mirno gutaju takvu laž poslije samo dvadeset i četiri sata?"
    Bilo je tako nešto jućer na Dnevniku, i zaparalo mi uho. Toliko nam ispiru mozak mediji da sam već izoštrila sluh (a jela sam gulaš i pila vino kod prijatelja, možda sam zbog toga imala tako izoštrena osjetila).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •