Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    je, to je odlična varijanta. Bilo bi najbolje da svi izvan velik mjesta budu nezaposleni ili da se dosele u zone javnog prijevoza da bi plaćali podstanarske stanove. Ne misliš da je netko smislio tako nešto da bi smanjio nezaposlenost u manjim mjestima, što znaći zaposlio ljude da državi plaćaju porez, a ne da su na socijalnoj pomoći te da ih drugi financiraju?
    Pretjeruješ. Kao da sa Zagrebom prometno nisu povezana skoro sva mjesta u bližoj i daljoj okolici.
    I u manjim gradovima postoje redovne linije između sela i gradova.

I nigdje nisam napisala da bih ukinula putne troškove već da bih tu uvela neki red.
    Posljednje uređivanje od mama od formata : 28.12.2011. at 15:11

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku
    Pretjeruješ. Kao da sa Zagrebom prometno nisu povezana skoro sva mjesta u bližoj i daljoj okolici.
    Da živiš tamo znala bi koliko su loše povezana i da ljudi putuju automobilom iz potrebe, a ne hira (moja kolegica iz gornjeg stupnika je radnim danom u špici imala vezu sat vremena, a nedjeljom samo tri autobusa cijeli dan, a stupnik je skoro u zagrebu.)

Ali imaš pravo. Ja nisam Vlada, samo sam obićna građanka koja niti u snovima ne može biti upućena u sva područja kojima se Vlada bavi, ali očekujem da oni koji jesu u njoj budu: pametniji, upućeniji, proračunatiji i sa dugročnim planom da bude bolje .

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj mama od formata prvotno napisa Vidi poruku

I nigdje nisam napisala da bih ukinula putne troškove već da bih tu uvela neki red.
    pa vidiš kod mene je linija tri put na dan,a moj suprug koji radi u smijenama bi nočnu trbo iči pješke 15 km ili možda stopom...kaj misliš

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •