Mene sad zanima kako bi to po tvom izgledalo. Recimo tko bi i kada odlučio kojem specijalistu otići, kada otići vadit krv (ja znam da bi moja sveki barem svaki tjedan bila u labu da se vidi kako je stanje jel ako bi na svoju ruku išla). Evo recimo ja sam imala upalu limfnih čvorova, otkuda da ja znam kod kojeg specijalista se javit na orl, na zaraznu ili na mfk ili da lutam po bolnici dok me netko ne odšacuje na onoj porti da bi mogla kod njih. Možda postoji i neki četvrti specijalist za kojeg ja nisam čula a baš taj bi mi mogao pomoći. Da ne pričam kako bi to izgledalo kod mojih baba i deda, mojoj baki je neurolog i urolog, a urolog jako sličan kome da se javi.
Kata.klik tebe je u svom tom zlu zakačilo i da imaš lošeg lječnika, ja bi ga momentalno promjenila da sam na tvom mjestu.
Tu sam pisala samo o uputnicama, nisam pisala o svim drugim boleštinama koje je moja dr izlječila, nisam pisala o satima provedenima u razgovoru i analizieanju kad je mm imao alopeciju, kada je ma...ima toga puno.
Dr opće prakse su nam jako potrebni.