-
Potpis na Nikivu....
To je ono što sam ja pokušala objasniti na prethodnoj stranici.... Ako se bavim informatikom ne mogu kupovati pelene na R1 i to knjižiti jer će me više koštati kazna koja će me sustići, nego tih par kuna PDVa... Mislim ja se prva to nebi usudila, kao ni svi ostali mali obrtnici, poduzetnici... Makar ima svega...
Drugo, Prima... u mom knjigovodstvu su rekli da obrtnici imaju neoporezivo 2500 kn po djelatniku za darove, regrese, božićnice... sve što prelazi tu cifru se oporezuje. Ispravi me ako sam u krivu, ne znam kako funkcionira za firme ali meni je tako....
Napisao je netko na prethodnoj stanici čime bi privukli stručni kadar da nam vodi državu ako bi im se smanjila plaće. Pa da prostite ovaj kadar koji je vodio državu do sada je bio veoma stručan u mitu i korupciji, plaće im nisu ni trebale... Da platila bi ja stručnjaku ali daleko je naše vodstvo od stručnjaka...
Za primjer jedna banalna situacija... Recimo sadašnji ministar zdravstva iliti zdravlja
je doktor medicine i ok, vjerujem da je stručan za ono što se školovao ali nije stručan u menadžmentu što je jako bitno na poziciji ministra... onda doministar zaštite okoliša koji je do neki dan radio za jednu autokuću prije toga za jednu drugu će sada štiti moj okoliš a nema blage veze o tome, niti iskustva niti prakse.... Mislim, o čemu mi to pričamo? Pa ću se lagano sa ministra prebaciti na podpredsjednika vlade koji bi trebao pobijeći glavom bez obzira od sramote a ne se još javno pokazivati bez imalo srama nakon što je nenamjerno ubio dvoje ljudi...
Mislim, možemo mi tu pisati svašta... Što bi mi da smo Vlada... mislim stvarno... Ja sam mislila da će nakon HDZa doći osvježenje, da će se ipak poraditi na nekim stvarima ali opet je sve isto samo zapakirano u malo crveniji omot s malo drugačijim vodstvo ali ipak istim "stručnjacima"...
Lijepo se tiješiti ovdje ali prema svemu sudeći crno nam se piše... vjerojatno će za koji mjesec osvanuti i moj obiteljski plakat s troje gole djece i 6 zaposlenih manje...
prdn... samo sam ljuta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma