Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Da sam ja Vlada.....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moj stav draga Jelena ne bi trebala shvatiti na ovakav način
    moj stav ne omalovažava ničije bogatstvo, što znanje svakako jest
    moj stav ako dopustiš, ne veliča neradnike neznalice i parazite
    moj stav je da sad u ovom trenutku za koji se nadam da se neće previše zadržati svi trebamo smanjiti očekivanja
    svi trebamo biti realni

i nemoj mi se ubuduće obraćati s visoka jer ti tvoje posjedovanje informacija i tvoje obrazovanje na to ne daju apsolutno nikakvo pravo
    niti znaš moju priču, niti znaš kako se ja osjećam ni koji su putevi iza ili ispred mene.

flopica bi bila najsretnija da se jednom već uistinu struka stavi ispred svega ostalog i da se stručnjaci imaju iz čega naplatiti
    i život moje obitelji bi u tom slučaju dobio jednu sasvim novu dimenziju

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    i nemoj mi se ubuduće obraćati s visoka jer ti tvoje posjedovanje informacija i tvoje obrazovanje na to ne daju apsolutno nikakvo pravo
    niti znaš moju priču, niti znaš kako se ja osjećam ni koji su putevi iza ili ispred mene.

Nisam ti se ni obratila, nego Mari. Ali u biti slučajno, totalno nepretenciozno. Ali se i dalje ne slažem s tvojim stavom, što je pretpostavljam dopušteno ovdje bez da netko bude uvrijeđen. I dalje mislim da onih 10% najboljih studenata koji upisuju poslijediplomski studij moraju imati veću plaću od 5000 kn.

Ja se ne bunim na svoje prihode. Mogla sam bez kredita platiti sve ove IVF postupke iz potpisa (ja sam od onih 10% sretnika koje Milinovićev zakon diskriminira, pa sam se liječila u inozemstvu). Izvozim svoje znanje i to mi je OK, bar za sada.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj flopica prvotno napisa Vidi poruku
    moj stav draga Jelena ne bi trebala shvatiti na ovakav način
    moj stav ne omalovažava ničije bogatstvo, što znanje svakako jest
    moj stav ako dopustiš, ne veliča neradnike neznalice i parazite
    moj stav je da sad u ovom trenutku za koji se nadam da se neće previše zadržati svi trebamo smanjiti očekivanja
    svi trebamo biti realni

flopica bi bila najsretnija da se jednom već uistinu struka stavi ispred svega ostalog i da se stručnjaci imaju iz čega naplatiti
    i život moje obitelji bi u tom slučaju dobio jednu sasvim novu dimenziju
    i na ovaj post X ko kuća.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •