Pokazuje rezultate 1 do 50 od 319

Tema: Da sam ja Vlada.....

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Kužiš, ovaj dio Lili ne razumijem (pa mi odgovori kad prođe tih 9 mjeseci)…

Zašto ti kažeš "Žalosno je da Vlada nije prepoznala ovaj posao koji je od prioritetnog interesa za državu da barem minimalno nagradi ljude koji su izloženi takvom stresu i tempu."...

Dakle, koji je to prioritetni interes za državu sada? Ajmo reći da radiš na nadolazećem predsjedavanju Vijećem EU (npr., recimo, nemam pojma što radiš, ali to predsjedavanje zvuči važno)... priznajem, vrlo važno... ne bi bilo baš lijepo da se užasno osramotimo (a vjerojatno hoćemo ). E, i ti odmah kažeš da ti nije problem malo potegnuti, ali da ti je žalosno što vas Vlada barem minimalno ne nagradi.

A koliko ima takvih prioritetnih poslova, ne samo za državu, nego valjda za njezine građane....
    - reforma školstva
    - reforma pravosuđa
    - reforma javne uprave
    - uređenje katastara i gruntovnice
    - provedba svih projekata za koje su dobivene EU pare
    - dokle uopće da nabrajam...

Mogu li se svi ti poslovi odraditi za manje od 50 godina i kako treba, ako nitko ne potegne?
    Pa ja mislim da ne mogu.
    A tko će potegnuti, i tko će koga nagraditi, a koga ne... pitanje je sad.
    Sve si pogodila o cemu se radi
    Da to je jako veliki reputacijski rizik, a druga prilika za popravni se dobiva tek za 14 god.

Ja ZNAM da se moj resor nece osramotiti nego ce bit na cast i ponos jer na tome full predano radimo vec 2 godine. Kod drugih ne znam, moglo bi bit svasta.

Novinari ce ionako pisati i traziti samo negativno i to ne strani novinari nego domaci lesinari.

A ovo drugo sto si nabrojala bih jednako kao i ti da se sve popravi. I slazem se s tobom, vide se pomaci, idu neke stvari nabolje, al moglo bi to sve ipak brze.

Evo procitala sam cak 3-4 zadnja posta u miru i posteno odgovaram s razumijevanjem i bez tipfelera
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.11.2019. at 18:29

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •