da li još nekoga zasipaju hrpetine žutih namigujućih smajlića na vrhu i dnu stranice i ispod svakog posta?
da li još nekoga zasipaju hrpetine žutih namigujućih smajlića na vrhu i dnu stranice i ispod svakog posta?
samo nek se zna, obrisala sam kolačiće, a oni su i dalje tu.
ispod svakog posta se kesi i namiguje pedesetosam (doslovno, izbrojala) smajlića
na vrhu i na dnu gdje su brojevi stranica ima ih po 10-15, gdje piše idi na napredno, pošalji odgovor i slične upute isto po nekoliko.
pa koji je to klinac?
Posljednje uređivanje od Tashunica : 18.01.2011. at 14:43
nemam pojma ali ovako kako opisuješ izgleda kao neka najezda smajlija
jesi probala otvoriti stranicu u nekom drugom pregledniku?
ovo je stvarno postalo odvratno za gledati.
idem probati u IE.
ovdje ih nema, fala nebesima, već mi se vrtilo u glavi od namigivanja i cerenja.
ako netko zna kako ih se riješiti neka napiše, jer mi je mozilla ipak draža.
ne znam, probaj instalirati zadnju verziju ili reinstalirati ovu
uf i ovdje problem, ali sa postojećim smajlićima.
nisu u onoj kocki u kojoj bi trebali biti nego se protežu skroz odozgo u jednom redu pa dolje do pregleda teme i postova :/
prvi je ok, skakutavi je duplo veći i izgleda kao da je netko sjeo na njega pa ga spljoštio, smijavac je ok, ovaj s naočalima je veličine nokta na palcu, iza njega je ok, ovaj ljuti je još veći od ovog s naočalima i tako se izmjenjuju i ne mogu doći do ostalih smajlića.
mislim, stvarno ne znam šta se ovo dešava.
ne mogu vjerovati da sam jedina s ovim glupostima :/
rezolucija monitora - probaj promijeniti rezoluciju
verzija preglednika - pod options ili help probaj napraviti upgrade
Ja bi molila savjet kako se upisuju ovi mali smajlići i ostalo
u postove. Gdje mogu naći objašnjenja o tome?
Znam u upisati samo ovoga![]()
Posljednje uređivanje od krojachica : 01.02.2011. at 13:04
kada pišeš post stisni opciju " Idi na napredno"
stoji ti pored opcije "Brzi odgovor"
tnx
Posljednje uređivanje od krojachica : 01.02.2011. at 14:08
Molim za pomoć.Ne mogu umetnit smajliće u tekst.Pritisnem na napredno,kliknem da odabrani smajlić i ništa?
koji preglednik koristiš?
ne znam ima li to veze s preglednikom, jerbo kod mene je stalno isti, a u zadnje vrijeme isto neće insertirati smajlić (mislim da to datira od kad ono forum nije danima radio...)...
ustvari, neće insertirati samo ove koji su mi sa strane (prije se to moglo), ali sam skužila da hold&drag metodom ide bez problema
cure, pokušajte otvoriti cijeli prozor (kliknite na "više"), iz cijelog prozora se može umetnuti željeni smajlić jednostavnim odabirom...
doma IE
na poslu s Firefox-om sve šljaka perfektno![]()
ali zato na svakoj temi na zadnjem postu imam neku reklamu......