-
veliki potpis na sirius, bez obzira na drugo, treće dijete, ti za ovo dijete trebaš potražiti pomoć. Ne smiješ se osjećati tako kako opisuješ konstantno, to nije dobro za tebe, a pogotovo nije dobro za tvoje dijete. Iako nisu sva djeca takva, dio djece je i nisi jedina. Sigurno nisi jedina, a i sve što će se dogoditi kad nađeš adekvatnu pmoć jeda ćeš znat izašto se tako osjećaš i što trebaš poduzeti, vjeruj mi čim shvatiš bolje situaciju i dobiješ podršku padne ti kamen sa srca.
Drš se 
Neki od nas dobili su potrebne savjete u Psihološkom Centru Medveščak, neki negdje drugdje, zguglaj malo, raspitaj se i kreni
-
Cure, koga ste pitali za savjet, ja planiram uskoro s najstarijim kod dječijeg psihologa ali i meni treba malo razgovora i pomoći.
I ne čini m se da braća i sestre pomažu, meni je puno teže kad se moje srednje dijete počne bacati ispred zgrade po podu jer ne želi doma, a moram imati najmađe u rukama, i oko na starijem da ne izleti na cestu.
Znam iz iskustva da moje psihičko i emocionalno stanje igra važnu ulogu, ali nekad u tom dječijem ludilu niti jedan stav, pistup i metoda ne pomaže. Pa ga poželom lupiti na kraju, iako sam prije sa zgražanjem gledala na roditelje koji udaraju djecu, sad već suosjećam s njima.
Znam da ću u pubertetu možda žaliti za ovim dobom ali ovaj period od 2-4 godine bi najradije preskočila. Malena ima točno dvije i nije se još ta faza zahuktala al ako i ona uđe u nju dok brat nije izašao bit će veselo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma