Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Ne usudim se ići na drugo...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

veliki potpis na sirius, bez obzira na drugo, treće dijete, ti za ovo dijete trebaš potražiti pomoć. Ne smiješ se osjećati tako kako opisuješ konstantno, to nije dobro za tebe, a pogotovo nije dobro za tvoje dijete. Iako nisu sva djeca takva, dio djece je i nisi jedina. Sigurno nisi jedina, a i sve što će se dogoditi kad nađeš adekvatnu pmoć jeda ćeš znat izašto se tako osjećaš i što trebaš poduzeti, vjeruj mi čim shvatiš bolje situaciju i dobiješ podršku padne ti kamen sa srca.
    Drš se
    Neki od nas dobili su potrebne savjete u Psihološkom Centru Medveščak, neki negdje drugdje, zguglaj malo, raspitaj se i kreni

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Cure, koga ste pitali za savjet, ja planiram uskoro s najstarijim kod dječijeg psihologa ali i meni treba malo razgovora i pomoći.

I ne čini m se da braća i sestre pomažu, meni je puno teže kad se moje srednje dijete počne bacati ispred zgrade po podu jer ne želi doma, a moram imati najmađe u rukama, i oko na starijem da ne izleti na cestu.
    Znam iz iskustva da moje psihičko i emocionalno stanje igra važnu ulogu, ali nekad u tom dječijem ludilu niti jedan stav, pistup i metoda ne pomaže. Pa ga poželom lupiti na kraju, iako sam prije sa zgražanjem gledala na roditelje koji udaraju djecu, sad već suosjećam s njima.
    Znam da ću u pubertetu možda žaliti za ovim dobom ali ovaj period od 2-4 godine bi najradije preskočila. Malena ima točno dvije i nije se još ta faza zahuktala al ako i ona uđe u nju dok brat nije izašao bit će veselo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •