Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: ne mogu dići nogu :((

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno ne mogu dići nogu :((

Trudna sam 31 tj , druga beba, i zadnjih par tj me jako boli zdjelica i stidne kosti. Ne mogu dići desnu nogu kad recimo oblačim gaće ili hlače, jer me ulovi bol u stidnoj kosti, s te strane.... moram li doktoru ili kaj? jel moguće da mi je to beba sjela na neki živac?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene je tako stravčno bolilo zbog natečene, upaljene ili štoveć vene na velikoj usni. Poviri ima li što doli.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja sam vec pisala kolko mi je ta bol bila grozna. Samo sto je kod mene bilo obostrano. Nije bilo nikakve sanse da se obucem stojecki, sjest i polako navlacit gace, hlace, carape.. Ili stisnut zube pa se jednom rukom drzat za nesto dok drugom navlacim gace. Meni je pocelo puno ranije nego tebi i bilo je sve gore sto se termin priblizavao. Znam da te to ne tjesi al eto, da znas da nisi sama u tome i da je to relativno normalno.

vitika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

ja sam u drugoj trudnoci mjesec dana sepala jer mi je bebac sjeo na zivac neki. onda se okrenuo pred porod i sve je bilo ok. ne znam da li je kod tebe isti problem. ja sam se samo jedno jutro probudila sa strasnim bolovima kod hodanja tj. koracanja desnom nogom.

smrdljiva čarapa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Mene su stidne kosti počele boljeti u zadnjem tromjesečju. I to je bilo grozno. Najteže mi je bilo sjediti. Ali mislim da se to tijelo prilagođavalo i pripremalo za porod. I stvarno sam jako brzo rodila. Nakon poroda je ta bol odmah i nestala.

ninatomato avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je tako stravčno bolilo zbog natečene, upaljene ili štoveć vene na velikoj usni. Poviri ima li što doli.
    Trina, daj reci jel su ti te prosirene vene na velikoj usni stvarale nekakve probleme u porodu i jesu li se poslije povukle? Ja ih isto imam, sad sam u 6. mjesecu.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nikakvih problema nije bilo u porodu, nitko to nije ni spominjao od babica i doktora, niti se to smatralo ikakvim problemom, to je valjda uobičajena stvar kod trudnica. Ja sam se bojala (bila sam i temu otvorila) da te vene ne prsnu u porodu ali kažem ti, nikakvih promjena nije bilo, osim što su se povukle odmah nakon poroda. A u trudnoći su bolile krvnički, nisam mogla ni spavati ni hodati kako treba

Osoblje foruma pujica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

jamogu dic nogu,ali mi uzasno trne dok sjedim ili dokspavam na ledjima,ocito je u pitanju pritisak na neki zivac...nema nam druge nego izdrzat jos malo

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

spavaj na desnom boku i smanji sol do minimuma

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

isto je i kod mene..kad spavam na leđima trnu mi noge... većinom spavam na desnom boku i zna mi se dogodit da se ujutro ne mogu okrenut na dr stranu jer kao da mi se beba ukliješti na toj desnoj na neki organ, bubreg, jajnik nemam pojma..... jedva čekam da rooooooooooooodim! vene nemam.... provjerila

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

a da nije išijas? I to sam imala u jednoj trudnoći (mislim ono, imam čitavu lepezu boleština u povijesti trudnoća) a ta bol ide od guzice prema dolje i poprilično jako boli.

Pax avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

ja sam imala problema s jakim bolovima u stidnoj kosti u prvoj trudnoći,a sad još više u drugoj.sutra sam 37 tjedana i zadnjih par tjedana su opet počeli nesnosni bolovi,za koje su mi 2 gina potvrdila da su nažalost normalni.isto mi je problem s dizanjem desne noge,pa onda sjednem kad se oblačim/skidam,bar lakše malo bude. i okretanje u krevetu je pravi pothvat zbog te stidne,al ajd,još malo i tješim se da će proći :D

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

meni se karlica sva rasklimatala u drugoj a narocito u trecoj trudnoci, toliko da sam na kraju trpela vrlo jake bolove u kuku pri hodanju. jako sam lako i skoro bezbolno rodila, pa racunam da je i sirenje karllice doprinelo tome, a jos mi je beba bila licem gore.
    tako, ako nekog moze utesiti...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kli kli mene si utješila, sanjam o brzom i lakom porodu hahhahhah...))

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ajme nemate pojma koliko mi je drago da sam naisla na ovu temu!!! Zao mi je sto te boli ,ali evo jos malo pa gotovo Meni je ovo isto druga trudnoca. U prvoj su me poceli boliti kukovi i ostale kosti kad sam bila 9.mj. tr. i to sam stvarno smatrala normalnim. A sada me pocelo boliti negdje, cini mi se 18 tj. Ja ne mogu dignuti lijevu nogu, ali sve ostalo isto. Plus sto me neki zivac u ledjima jos ukljesti (imala s njim problema i u prvoj tr. ali manje) pa se malo krecem zbog svega skupa tako da sam vec na +12kg ( 22tj.)
    Uglavnom, olaksanje mi je sto vidim da je to normalno. Moj gin je samo promrmljao nesto kao ...pa normalno je ...ono... ne bi trebalo bas previse boliti... vidit cemo (nesto tako..sve u svemu nije mi dao neki konkretni odgovor).

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i meni je drago da sam naišla na tu temu.
    cure koje ste imale takve bolove, koliko vam je trebalo nakon poroda da ti bolovi prođu? mene je zdjelica rasturala zadnja 3 tjedna trudnoće,po noći najčešće,jedva bi se dizala.to mi je bilo normalno, no sad nakon 2-3 mjeseca još uvijek me bole kosti zdjelice i kukova i to opet samo tijekom noći. pretpostavljam da se sad kosti pak vraćaju na mjesto, pa zato boli? što mi daje nadu, jer niti jedne svoje hlače ne mogu navući preko bokova,osim trudničkih

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

u prvoj me bolila zadnjih par tjedana. a lezala sam tu trudnocu.
    u ovoj me boli od 18. tjedna. ponekad da se zaista ne mogu ustati ili okrenuti s boka na bok.
    zbog toga sam i neispavana.
    mislim, ulazak u auto mi je bolan. a tek oblacenje cipela...
    mislim da nema trenutka kad me ne boli, pa i kad nepomicna lezim na boku.
    a imam jos jedno cijelo tm za proci.

cekam sljedeci tjedan i zavrsetak ferja da pocnem poduzimati nesto po tom pitanju pregledima.

da, da li nekom "puca" zdjelica?
    onako kao sto kvrcka/puca koljeo ili ledja kad se namjestaju.
    to mi se dogodi uredno kad zaspem u dn. sobi na lijevom boku pa se idem u sred noci preseliti u krevet i prilikom ustajanja i prebacivanja tezie s jednog dijela zdjelice na drugi, pukne.
    no za razliku od ledja ili koljena, ovo je izrazito bolno.

btw trina, moze link na tvoju temu?
    Posljednje uređivanje od leonisa : 14.01.2012. at 12:02

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja čujem kod sebe sve kosti dolje kak kvrckaju.... nije baš lijepo za čut hehe

a zdjelica me jako boli i to navečer, kad jednom legnem jedva se dignem...:/ meni je rekao ginić prošli tj na pregledu da je to normalno....

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja svim "krckavima" preporucam odlazak kod osteopata, ja imam jednu odlicnu, nisam isla doduse u trudnoci jer nisam imala zasto ali poslije T mi je popravila sve zivo sto me bolilo i smetalo, i to sve u sat vremena neizmjerne uzivancije (mislim 1 tretman traje sat vremena, ja isla par puta)

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mikka, za to sam cekala povratak u vrtic, da u miru mogu otici. jos jednom tnx za info

trina hvala za link!
    Posljednje uređivanje od leonisa : 15.01.2012. at 00:45

Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Mene bole kosti u predjelu zdjelice vec dva mjeseca, narocito u danima kad se slabo krecem, i ujutru nakon ustajanja. Ko invalid se osjecam nekad, ne mogu se dici, niti normalno hodati neko vrijeme dok se to ne "razradi" malo.
    Ono sto me vise zabrinjava je nekakav bol u ovoj velikoj zili sa unutrasnje strane butine, skroz gore, kod spajanja sa preponama.
    Ili je to ovaj Gracilis misic, najblize mi dodje tom dijelu gdje me boli.
    http://www.fitness.com.hr/images/cla...-anatomija.jpg

To me tako nekada prozigne, da mi dodje da vrisnem.
    Par puta mi se desilo na javnom mjestu, tako blokirajuca bol na nekoliko trenutaka, da nisam znala sta da radim.
    Uglavnom je tako neki ostar bol koji traje nekoliko sekundi ili malo blazi oblik, ali drzi neko duze vrijeme. Najslicnije nekom grcu.

Prije tri veceri su me uhvatili neki bolovi probadajuci i slicni menstrualnim, u donjem dijelu stomaka, mislila sam da pocinju trudovi.
    Trajalo je tri sata i onda se smirilo navece. Sutradan sam opet osjecala slicne bolove, samo puno manjeg intenziteta i posle toga nista.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa Vidi poruku
    ja svim "krckavima" preporucam odlazak kod osteopata, ja imam jednu odlicnu, nisam isla doduse u trudnoci jer nisam imala zasto ali poslije T mi je popravila sve zivo sto me bolilo i smetalo, i to sve u sat vremena neizmjerne uzivancije (mislim 1 tretman traje sat vremena, ja isla par puta)
    mikka,može li detalji- lokacija i cijena?kako često ideš tj.pretpostavljam da je bitan kontinuitet.
    ak je bed,može na privatnu por. nisam bila nikad ,ali bi voljela otići.ne krckam,ali sva sam neka raštimana poslije poroda

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •