Pokazuje rezultate 1 do 39 od 39

Tema: Jela od kiselog zelja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    borka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Postovi
    671

    Početno

    emily ova svinjetina na goranski mi super zvuči, mljac.

    saška ova musaka sa rižom mi je totalno neobična, nekako mi riža i zelje ne idu zajedno, no uvijek mogu i sa krumpirom napraviti, zvuči mi baš fino.

  2. #2
    saška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004
    Lokacija
    Osijek
    Postovi
    1,051

    Početno

    Citiraj borka prvotno napisa Vidi poruku
    emily ova svinjetina na goranski mi super zvuči, mljac.

    saška ova musaka sa rižom mi je totalno neobična, nekako mi riža i zelje ne idu zajedno, no uvijek mogu i sa krumpirom napraviti, zvuči mi baš fino.
    Probaj s rižom, neće ti biti žao, stvarno je izvrsno. Meni pak krumpir slabo ide s zeljem. Eventualno sa strane kao pire uz sarmu...

    Jelena, mislim da je dosta oko 45 minuta za pečenje. Prvo malo zatvori s folijom ili stavi u vatrostalnu s poklopcem dok riža ne omekša i onda otklopi da ishlapi višak.
    Cijeloj mojoj obitelji ovo je omiljeni recept.

  3. #3
    astral avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008
    Lokacija
    sunčani otok
    Postovi
    984

    Početno

    meni se ovo čini dosta slično sarmi osim šta je pečeno i nije zamotano u list
    a sarmu vooolim

    pa i u sarmu ide riža
    Posljednje uređivanje od astral : 30.12.2011. at 15:47

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •