emily ova svinjetina na goranski mi super zvuči, mljac.
saška ova musaka sa rižom mi je totalno neobična, nekako mi riža i zelje ne idu zajedno, no uvijek mogu i sa krumpirom napraviti, zvuči mi baš fino.
emily ova svinjetina na goranski mi super zvuči, mljac.
saška ova musaka sa rižom mi je totalno neobična, nekako mi riža i zelje ne idu zajedno, no uvijek mogu i sa krumpirom napraviti, zvuči mi baš fino.
Probaj s rižom, neće ti biti žao, stvarno je izvrsno. Meni pak krumpir slabo ide s zeljem. Eventualno sa strane kao pire uz sarmu...
Jelena, mislim da je dosta oko 45 minuta za pečenje. Prvo malo zatvori s folijom ili stavi u vatrostalnu s poklopcem dok riža ne omekša i onda otklopi da ishlapi višak.
Cijeloj mojoj obitelji ovo je omiljeni recept.
meni se ovo čini dosta slično sarmi osim šta je pečeno i nije zamotano u list
a sarmu vooolim
pa i u sarmu ide riža
Posljednje uređivanje od astral : 30.12.2011. at 15:47