Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Izvanmaternična - Metotreksat

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno Izvanmaternična - Metotreksat

Nalazim se u bolnici od ponedjeljka, dijgnoza izvanmaternična trudnoća cca 6-7 tj.. Baš surfam forumom (od kad su mi donijeli laptop) pa vidim da je jako malo postova na ovu temu.
    Ukratko, imala sam uredne men. 02.10. pa 28.10., osmi dan od poslijednjeg ciklusa osjetila sam jaku bol u donjem dijelu trbuha s desne strane i lagano na papiru svježe krvi, iako je već dobrano bio kraj mege. Kako imam žučne kamence otišla sam na UZV abdomene, ni u snu da sam možda trudna, ciklus prije 8 dana. Da skratim nakon par dana opet jaki bolovi i pravac Hitna. Na pregledu gin. nije sigurna vjerojatnost i upale jovoda, ali stižu rezultati bete 1197. Sutradan beta pada na 991, nakon dva dana 854, pa raste na 957. Znači od spontanog čišćenja ništa. Danas sam se nalazila pred dilemom ili operacija ili Metotreksat. Izabrala sam Metotreksat.
    Imate li iskustva?
    Ako sam fulala podforum, molim moderatorice da me prebace na pravi.

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Čudi me da na ovu temu nisam na forumu našla više info..

Lijepim par korisnih linkova na koje sam naišla:
    http://www.ectopic.org.uk/index.php/...trauterina.pdf
    Posljednje uređivanje od velika.jabuka : 24.06.2011. at 22:56

velika.jabuka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Nešto zezaju linkići.. Probat ću jedan po jedan..http://www.poliklinika-ivf.hr/Ekstrauterina.pdf

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja sam danas primila metotreksat, zanima me ako neko ima iskustva da podijeli sa mnom, sta sada mogu ocekivati, ima li kakvih nus efekata tipa mucnine isl. Jave li se bolovi ili nesto slicno, kakvo bude krvarenje, itd. Nekako bi mi lakse bilo da znam sta da ocekujem...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •