Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Manje mlijeka zbog dehidriranosti

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno Manje mlijeka zbog dehidriranosti

Dobila sam trbušnu virozu i povraćam već 14 sati. Uslijed dehidriranosti nemam danas ni mlijeka. Postoji li opasnost da mi se ne vrati?

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Dok ti se ne javi neka od savjetnica.. nadoknađuj tekućinu. Bez brige, mlijeko ne može nestati preko noći.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ukoliko beba doji nemožeš izgubiti mlijeko.

nema veze ako ti ne možeš trenutno ništa istisnuti unutra ipak nešto ima.
    kad se malo oporaviš beba će dojenjem opet uspostaviti prijašnju ponudu-potražnju.

ako imaš crijevnu virozu onda pretpostavljam da si na dijetnoj prehrani i piješ čaj na žlicu pazi da ti ne bude lošije od viška tekućine pa pažljivo odmjeri koliko bi smjela popiti.

sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I meni se to dogodilo pred cca mjesec dana. Trajalo je 24 sata, ali najtežih 24 sata otkad sam rodila. Nisam imala snage hodati, nositi Ria, ništa. Povratila bih čak i ono što sam popila. Rio je dobio proljev, ali nije imao temperaturu. Nije imao znakove dehidriranosti. Ja sam do kraja dana dobila i temperaturu.
    Pokušaj piti barem malo. Gutljaj po gutljaj. Koliko god možeš. Ja sam pila nezaslađeni čaj. Nemoj prestati dojiti, mlijeka sigurno ima, ali manje, pa je vjerojatno i gušće. Ja sam dojila i češće nego inače, baš iz straha da se ne smanji proizvodnja mlijeka. Ria nisam dohranjivala.
    Možeš otići i doktoru (ja nisam jer nisam imala snage), ili ga nazvati, da ti eventualno preporuči nešto za zadržavanje tekućine u organizmu.
    Sretno, i javi kako je prošlo.

MBee avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Hvala na savjetima, najgore je prošlo. ninaXY i meni je bilo isto. Nisam mogla uopće zadržati tekućinu u sbe tako da šest sati nisam mogla piti ni na žličicu a navečer sam dobila i temperaturu. Skinula ju sa Lupocetom i sva sreća da je Eva noćas tražila jesti samo dva puta pa joj je bilo dovoljno mlijeka koliko se skupilo. Sad pijem svaki sat po 1dl tekućibe dok mi se želudac potpuno ne smiri a sa hranom ću pričekati.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja sam imala slicnu situaciju kad mi je mala imala godinu dana, cetiri dana sam povracala cak i vodu, proljev uzasan. smrsavila par kila. na kraju zavrsila u bolnici, dali mi neku inekciju koja me spasila, a uz nju se navodno smije dojiti. malu sam stavljala na prsa malo rijedje nego inace, ali redovito, premda mlijeka vjerovatno nije bilo. kad sam ozdravila nismo imali nikakvih problema sa dojenjem, nasrtavili sve po starom...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •