Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Mrlja/osušena koža na dojci

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Mrlja/osušena koža na dojci

Dakle već jedno mjesec dana me zna svrbiti desna dojka. Često to i nije svrab, nego više kao lagana tupa bol. Primjetila sam uz rub areole da mi je koža hrapava, kao da je riječ o jako suhoj koži i mazala sam taj dio s kremom za suhu kožu. No danas sam primjetila (iako me posljednjih dana i nije svrbilo ni boljelo ništa) da mi se uz rub areole (recimo 2/3 pored i 1/3 na samoj areoli) stvorila kao mrlja skroz suha, hrapava i crvena (veličine otiska manjeg palca). Budući da imam doma čajevca, počet ću mazati s njime, no zanima me, ako ne pomogne, ima tko kakve druge preporuke?

Inače, nema osim toga nikakvih promjena na dojci i opće stanje redovno, a ne da mi se baš hodočastiti do doktora ako nije neophodno.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako dojiš, soor?
    ako ne, možda je dermatitis, imalo je ga je par nas tu na forumu, jes da smo sve dojile za to vrijeme, ali zvuči isto kao tvoje, naći ću ti topik

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ako dojiš, soor?
    ako ne, možda je dermatitis, imalo je ga je par nas tu na forumu, jes da smo sve dojile za to vrijeme, ali zvuči isto kao tvoje, naći ću ti topik
    Ne dojim. I nemam nigdje drugdje na tijelu išta slično, niti sam imala prije. Budući da mali ima lagani neurodermitis i mažem ga s Exomegom, da se radije i sama mažem s tim?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://forum.roda.hr/threads/52302-P...on+godine+dana

ako ti se ne da čitati, zapravo nijedna nije uspjela naći niti uzrok za to, niti adekvatnu terapiju. prođe onda kad prođe :/
    neki su išli doktorima, neki nisu, al rješenje nismo našli.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sve smo to imale isključivo na areolama i bradavicama

Ripcord avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

svako malo se spominje soor, ali nije to soor, mislim da te naše fleke nisu imale nikakve veze s činjenicom da dojimo - osim što nam je dojenje otežavalo oporavak.
    tebi će vjerojatno biti lakše riješiti se toga

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kod mene je to bila iritacija povezana s dojenjem
    brisevi su isključili prisustvo gljivica i bakterija

počelo je kad je mala imala 22 mjeseca, a završilo kad je ona prestala sisati, s 3,5 godine

emanina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

meni je bilo povezano sa čini mi se streptokokom (bilo je davno a nalaz je kod gina) na cerviksu. išla sam kod dermatologa čini mi se Dr. Pavičić kreme, niš dok nisam popila antibiotik.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mene ti to muči već godinama s vremena na vrijeme i kod mene je to seboroični dermatitis kojeg imam i na drugim mjestima. Zadnje vrijeme miruje i nemam problema kao prije vjerojatno zato što mi se smanjila i količina stresa u životu. Meni su prepisali oronazol kremu i jedino mi je to pomagalo no kako ga u trudnoći nisam smjela koristiti a seboreja je uzela maha bilo mi je užasno i užasno me svrbilo, tako da bih ja to i do krvi izgrebla.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •