Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Trogodišnja faza ili...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja bih radila na discplini što mogu više i dosljedno sankcionirala ponašanja stila „teta je zločesta, neću slušati“. Ako to ne kreneš sad, po mome će to eskalirati i tek će bit problem škole i discpline pa tako sve dalje u životu, jednako kao i motoričko vježbanje, sve je to nit koja se navezuje na nit koja se navezuje itd.

Ne bih previše išla u smjeru psihotestova i darovitosti, ali, sve ti ovisi koje je tvoje okružje i čemu ćeš se prikloniti.

Priključila vrtiću iza 4.-te onda, ako ti je prije neprihvatljivo.

Ali, ti si ti, i tvoj sklop vrijednosti formira vašu obitelj, kao i moj moju.

Moraš odlučit svoj put - o nečem "objektivnom" će se danas i roditelji i stručnjaci teško složiti.

Sretno, meni se mala čini OK, jedino mi se čini da treba malo jače discipliniranje i vodstvo. Ali, sve ti ovisi i o tvom stavu, i ako će tvoja istina biti „treba raditi na njenoj darovitosti“, sretno, ja nemam rješenja, ja govorim koji je osjećaj iz mog želuca.

Inače, raspitala sam se kod pedijatra, kako je moja boležljiva, ima li razlike dulji ili kraći boravak u kolektivu - da je za infekte (osim upale uha) svejedno bilo dijete u kolektivu sat ili 9.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 03.01.2012. at 12:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •