Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Trogodišnja faza ili...

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Uh...od svega silnog pisanja zaboravih napisati da je beba jedan od osnovnih razloga zašto L. nije u vrtiću.
    Apsolutno razumljivo!

Super post od Lutonjice, i mene je utješio, ali ja fakat imam osjećaj da je to tako - vidim i po tome što svoju malu uspoređujem s tom vrlo sličnom malom Splićankom. To sve bude s vrtićem i u školskoj dobi puno, puno lakše, a niti ta mala nije prolazila nekakve obrade, bila je malo na nekim igraonicama Bistrića u ST-u, ali ono, vrlo kratko. Lutonjice, vi niste bili u nekim obradama i dijagnostici?

Ja potpisujem vertex, a i zdenka je iznijela važan point - kontrolu joj moraš rezat, na način kako su opisale. Ovo drugo - ovisno o tvojim resursima, snazi i strpljenju, a probaj se raspitat i za te Bistriće, ne znam je li to za predškolsku ili školsku dob, ali ziher je (barem je bilo prije) u ST-u.

Još nešto što kod nas pali - igračke sve spremit tako da joj nisu stalno dostupne, davat jednu po jednu. Moja mala je super preko vikenda, uloženih par sati u smislu igre u nju višestruko vraća, ali mi smo samo s njom, nema tu još tako male bebe pa je izvedljivije.

Sretno!
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.01.2012. at 09:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •