lagani offtopic: fascinirana sam onim: spavamo 12 sati u komadu. Eeeeee da mi je pola toga, opere bi skladala, zavidim!
lagani offtopic: fascinirana sam onim: spavamo 12 sati u komadu. Eeeeee da mi je pola toga, opere bi skladala, zavidim!
Pinky ne smijem više niti to spomenuti, da se ne ureknem.
Zahvaljujem se Onom gore svaki dan, ne znam kako bi da ne spavam noć.
Zdenka2 apsolutno i što se mene tiče dosta sam otvorena za sve, samo ti daj svoje mišljenje, dokle god je mišljenje sve je ok, ne volim kad mi se nameče tipa "to ti je to".
Moja sveki se bavi astrologijom, mene baš to područje ne zanima...tko voli nek izvoli...
...ali što se tiče nekih obilježja - vjerujem.
Kad sam još bila u rodilištu nazvala me sveki na telefon i kazala da je u podznaku Vodenjak.
Jao, voljet će daljine, nevezujuća... (sad će se svi Vodenjaci obrušit na mene).
Samo ću se nadovezati na ovaj dio (našla si adekvatne sugovornike već), jer sam i sama vodenjak, premda nisam zainteresirana za horoskope. No, volim ja daljine, ne drži me mjesto čak niti ljudi (djece i MM da, ali samo oni). Na moju tugu MM drži mjesto i to prejako tako da me sputava trenutno ali muštram ga polako...
Neće se vodenjaci obrušiti na tebe - to što navodiš je nama pozitivna osobina. Divno jedno dijete vodenjačko-jadna li joj majka!![]()
Posljednje uređivanje od enchi : 04.01.2012. at 20:13