Postoji li jos mogucnost placanja parkinga s kupljenom parkirnom kartom na kiosku ili se mora platiti mobom, tj. na automatu?
Postoji li jos mogucnost placanja parkinga s kupljenom parkirnom kartom na kiosku ili se mora platiti mobom, tj. na automatu?
u automat mozes ubaciti kovanice, i on ti izbaci parking kartu
ne znam da li ima jos na kiosku za kupiti
pricam o Zagrebu
Ako je Zagreb u pitanju, imaš i parkirališta gdje plaćaš na automatu ili blagajni po izlasku s parkinga (jedno je kod autobusnog kolodvora, drugo kod Cibone). Tamo nisi vezana na zonu i ograničena vremenom, a platiš ili stričeku na blagajni ili ubaciš novce u automat.
Isto tako, garaže u pravilu imaju sistem da uzmeš karticu pri ulazu, a plaćaš na blagajni ili automatu prije nego izađeš.
Za kiosk nisam ni znala da se može tako platiti...
Posljednje uređivanje od Peterlin : 03.01.2012. at 08:15
Za Zagreb me i zanima
Znaci, postoji li mogucnost kupovine parkirne karte na kiosku?
Cure hvala za info![]()
iskreno ja sam mislila da ne postoje jos te karte,
jos uvijek su onakve kao na pocetku?
anjica oprosti sta ti nije najlakse platiti smsom?
ne gnjavis se, platis onu zonu u kojoj nadje parkiranje, osim ako ti vec nemas te listice.
Nije mi lakse, auto ostavljam kad se parking ne placa, a za vrijeme placanja ce ostati nekoliko sati na parkingu, a necu biti u Hr da mogu placati sms-om, tako da mi se cini kao najjednostavniji nacin kupiti vise tih parkirnih karti i ispunjene staviti na auto
još uvijek se mogu kupiti takve parkirne karte (tiskanice) na kojima zaokružuješ godinu, mjesec, dan i sat
ali, i one imaju ograničenje kao i karte kupljene na automatu
znači, ako budeš parkirala u 3. zoni, zaokružit ćeš da ostaješ tri sata i onda ne moraš kupovati više nego jednu sa trajanjem od tri sata
iako se meni čini jednostavnijim rješenjem zamoliti nekoga da ti plati ta tri sata smsom (jer ne znam kako funkcionira to plaćanje unaprijed)
ipak ćeš, znači, morati staviti tri zelena papirića po sat vremena
i onda još možeš produžiti smsom, ako ti bude trebalo