-
bolovanje zbog postupka..
pozz sve forumašice, dugo me nije bilo na ovom forumu(čitam ali ne pišem),evo mi isto krećemo po drugu bebu, imamo sina od 2.godine(vv), sada bi išli u Vinogradsku. evo imam jedno pitanje,imam li pravo na bolovanje u postupku i koliko dana? sretno svima u Novoj 2012
-
šifra n97 neplodnost do 14 dana bolovanja, šifra n98 komplikacije vezane uz postupak mpo do 21 dan.
nakon transfera većina mpo dr-ova na otpusnom pismu napiše mirovanje pa sa tim papirom javiti se dr opće prakse i ne bi smjelo biti problema oko otvaranja bolovanja. no na ovu šifru n98 može se već i prije punkcije otvoriti bolovanje, pogotovo u stimuliranim postupcima.
ja sam trenutno u stimuliranom (od jučer na gonalima) na poslu sam najavila da ću raditi dokle ću fizički i psihički moći. inače sam do sada znala isti dan nakon punkcije otići na posao, ono punkcija ujutro a ja u 12 u uredu, ali sada mislim uzeti bolovanje.
-
evo link na popis šifri bolovanja sa trajanjem od hzzo-a 
http://www.hzzo-net.hr/dload/pravilnici/18_01.pdf
-
-
Bok
Zanima me kako se snalazite sa bolovanjem i koja u principu sifra ide za bolovanje kad idete na umjetnu...
Ja sam upravo zavrsila sa bolovanjem jer mi postupak negativan al jedna stvar mi ide na nerve jer dobijem bolovanje na 2-3 tjedna koliko je preporuceno mirovanje al samo sto je bolovanje 70% a ne 100% pa se onda dosta dugo moram muciti i praviti veliku pauzu da bih opet krenula na postupak jer se financijski zbog takve vrste bolovanja nemogu oporaviti.Zanimaju me vasa iskustva i da li ima neka rupa u zakonu za umjetnu i bolovanje???Hvala
-
http://forum.roda.hr/threads/14090-IVF-i-bolovanje
ovdje se pisalo o tome...da se ne ponavljaju teme!
i molim te nije umjetna nego potpomognuta oplodnja..
Posljednje uređivanje od kiara79 : 10.01.2012. at 08:26
-
OK nisam razmisljala kad sam pisala....Hvala na pomoci i razumjevanju!!!!
-
mimi, ja ću te samo pozdraviti i veselim se što ste odlučili ići po bebu n02... i nama je bio takav put, prvo VV pa sad Vg beba, neka bude uspješno, piši kako ide...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma