Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: bolovanje zbog postupka..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno bolovanje zbog postupka..

pozz sve forumašice, dugo me nije bilo na ovom forumu(čitam ali ne pišem),evo mi isto krećemo po drugu bebu, imamo sina od 2.godine(vv), sada bi išli u Vinogradsku. evo imam jedno pitanje,imam li pravo na bolovanje u postupku i koliko dana? sretno svima u Novoj 2012

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

šifra n97 neplodnost do 14 dana bolovanja, šifra n98 komplikacije vezane uz postupak mpo do 21 dan.
    nakon transfera većina mpo dr-ova na otpusnom pismu napiše mirovanje pa sa tim papirom javiti se dr opće prakse i ne bi smjelo biti problema oko otvaranja bolovanja. no na ovu šifru n98 može se već i prije punkcije otvoriti bolovanje, pogotovo u stimuliranim postupcima.

ja sam trenutno u stimuliranom (od jučer na gonalima) na poslu sam najavila da ću raditi dokle ću fizički i psihički moći. inače sam do sada znala isti dan nakon punkcije otići na posao, ono punkcija ujutro a ja u 12 u uredu, ali sada mislim uzeti bolovanje.

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

evo link na popis šifri bolovanja sa trajanjem od hzzo-a

http://www.hzzo-net.hr/dload/pravilnici/18_01.pdf

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala cure..

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bok
    Zanima me kako se snalazite sa bolovanjem i koja u principu sifra ide za bolovanje kad idete na umjetnu...
    Ja sam upravo zavrsila sa bolovanjem jer mi postupak negativan al jedna stvar mi ide na nerve jer dobijem bolovanje na 2-3 tjedna koliko je preporuceno mirovanje al samo sto je bolovanje 70% a ne 100% pa se onda dosta dugo moram muciti i praviti veliku pauzu da bih opet krenula na postupak jer se financijski zbog takve vrste bolovanja nemogu oporaviti.Zanimaju me vasa iskustva i da li ima neka rupa u zakonu za umjetnu i bolovanje???Hvala

kiara79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

http://forum.roda.hr/threads/14090-IVF-i-bolovanje

ovdje se pisalo o tome...da se ne ponavljaju teme!

i molim te nije umjetna nego potpomognuta oplodnja..
    Posljednje uređivanje od kiara79 : 10.01.2012. at 08:26

medeni.angel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

OK nisam razmisljala kad sam pisala....Hvala na pomoci i razumjevanju!!!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

mimi, ja ću te samo pozdraviti i veselim se što ste odlučili ići po bebu n02... i nama je bio takav put, prvo VV pa sad Vg beba, neka bude uspješno, piši kako ide...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •