Znam da je to najnormalnije ako je dite na majčinom mliku ali moja beba ima vrlo česte vjetrove i to je jako mući.
Osim masaže da li se bebi može kako pomoći ishranom majke?
I do kada može biti problema sa kakicom. Beba ima 7 tjedana
Znam da je to najnormalnije ako je dite na majčinom mliku ali moja beba ima vrlo česte vjetrove i to je jako mući.
Osim masaže da li se bebi može kako pomoći ishranom majke?
I do kada može biti problema sa kakicom. Beba ima 7 tjedana
Kompot od šljiva je navodno zakon.
Jedna frendica mi je rekla da je nakon toga bebač kakio k'o veliki.
Ja sam svom masirala trbuščić i radila vježbice za kukove, te ga nosila na ruci potrbuške.
kompot od šljiva nije nikako za bebu od 7 tjedana :/
ako je beba isključivo na majčinom mlijeku, onda mislim da se nemaš razloga brinuti, često se desi da nemaju stolicu po par dana
a što se tiče grčeva, trebaš paziti na položaj kod dojenja, da se beba, usred halapljivog cicanja, ne naguta i zraka; obavezno ju digni da podrigne i izbaci progutani zrak, a i masaža ponekad pomaže, iako nama nije
mislim da bi ti trebala iz prehrane izbaciti namirnice koje općenito napuhuju i mlijeko, nisam sigurna da li sve mliječne proizvode
nikako nemoj davati nikakve čajeke, kompote ili sl., neka samo doji na zahtjev![]()
Nama su Sab simplex kapi jaaako pomogle kod grčeva.
i nama, al sam čula da ih već neko vrijeme nema :/MBee prvotno napisa
mislim da je schlatkica mislila da mama pije kompot od šljiva a ne beba,
ispravite me ako nije točno
Pa da ja sam mislila da mama to pojede, ali sam zaboravila pitati da li je beba dojena... baš si me nasmijala s ovimkompot od šljiva nije nikako za bebu od 7 tjedana![]()
Još sam zaboravila nadodati da je pitala za ishranu majke... pa ja odmah s neba u rebra...
Ima kapi u Sloveniji a u Zg ih naručiš na Dolcu. Fakat su zakon. Meni je ostala jedna i pol bočica ako nekome treba.
sorry, fakat sam se zblenulaschlatkica prvotno napisa
![]()
Joj, Andrea zakon si!!!!!! :Dandrea prvotno napisa
Hvala na savjetima. beba je dojena i jedem kompot od jabuke i malo šljiva. DOdati ću više šljiva. pozdrav moj zmaj se budi!
imam ti i ja pola boćice Sab Simplexa pa vići ako ti treba da se nadjemo negdi
Šta stvarno nema kupiti taj sab simplex u apotekama?
Aj ako ti je višak možemo se naći.
aj na mail mi pošalji broj telefona pa se možemo naći. Hvala unaprijed
jelenap@pmfst.hr
jelenap da te utješim moja kaka 2-3 puta tjedno, sad je tako , kad je bila mala, tj, prvi mjesec i više puta dnevno, pa se nekako prorijedilo, a prducka isto puno
Evo nabavila sam simplex kapi i nadam se da će bar malo smanjiti vjetrove.
Da li kapi dajete prije svakog dojenja ili samo navećer?
Za kapi ne znam nista jer ih nismo koristili, ali za utjehu jedna informacija: kada moja beba nije imala stolicu 4 dana, zvala sam Klaicevu bolnicu i rekli su mi da se kod iskljucivo dojenog djeteta moze tolerirati i 8!!! dana bez stolice ako beba ne mijenja ponasanje.
da ne otvaram novi topic...
Vito ima 9 mjeseci i stolicu ima svaka 3-4 dana, nekad i rjeđe. Papa 2 obroka dohrane dnevno (nekad pojede puno, nekad ništa) i dojim ga na zahtjev. Znam da kod djece koja su isključivo dojena nije problem ako nemaju stolicu nekoliko dana, ali što je sa djecom koja su na dohrani? :?
Pliz dajte mi neki savjet...