Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: hipogamaglobulinemija

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno hipogamaglobulinemija

zbog upale pluća i bronhitisa badnak i božić smo proveli na pedijatrji. moje petomjesečno djete je sad dobro, ali na otpusnom pismu piše da se zbog hipogamaglobulinemije moramo javiti na kontrolni pregled za 6 tjedana u bolnicu i da se za to vrijeme odgađa cjepljenje. Gama globulin je bio 3.6. Je neko ima s ovakvom dijagnozom, dal su možda ti globulini niski zbog antibiotika koje je prije vađenja krvi pio (5 dana sumameda), možda zbog upale pluća ili bronhitisa? Kak se nosit s tim?
    molim pomoć

Roza avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pogledaj si ovaj post, mislim da tu ima nekih odgovora koje bi te mogli zanimati: http://www.cybermed.hr/forum/specija...globulinemija2

mislim da trebaš pričekati kontrolni pregled da vidiš je li to samo prijelazno stanje ili je riječ o produženoj hipogamaglobulinemiji. a onda će ti lječnik reći kako dalje.
    moj tata ima hipogamaglobulinemiju već godinama (kao dodatnu komplikaciju kronične leukemije). ide svaki mjesec na infuzije Ivig-a. to ga održava u donekle normalnom stanju. ako slučajno nema ivig-a pa ne dobije infuziju, imunitet mu jako pada.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne znam puno o hipogamaglobulinemiji, ali znam za pojedine osobe koje imaju to stanje, a posve su zdrave.
    (naravno, na temelju tih par slučajeva ne mogu uopćavati o tom stanju)

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ne znam puno o hipogamaglobulinemiji, ali znam za pojedine osobe koje imaju to stanje, a posve su zdrave.
    (naravno, na temelju tih par slučajeva ne mogu uopćavati o tom stanju)
    hvala, i on je zdrav, nakon malo više informacija ne izgleda više sve tak crno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •