Kod nas u hrvatskoj je pravi bezobrazluk u određivanju cijena.
Naša Ema ima atopijski dermatitis i probali smo sa svakakvim kremama ublažiti osip, te saznali da je mustelina stelatopia jako dobra. Kod nas u ljekarnama košta oko 150,00 kn a u Francuskoj košta svega 9,30 eura, a oni su ujedno i proizvođači, šampon za kosu tj. tjemenicu kod nas košta 85,00 kn , a tamo 45,00kn. Ja sam sada nakupovao u Parisu kozmetike tako da ću vjerojatno do sljedećeg puta imati dosta zaliha. vjerojatno su i uljne kupke puno jeftinije jer ne znam koliko koštaju u našim odurnim ljekarnama.
Ti vlasnici privatnih ljekarni i biljnih drogerija stvarno si malo previše umišljaju i daju slobode, pa tako na jadnoj djeci idu zarađivati (sram i stid ih bilo, balkanci lopovski).
Da vam ne govorim koliko su eucerinove kupke, kreme i ostale stvari sve za 50% jeftinije nego kod nas pa i pojedine vitamiske tablete.
S toga ako vam netko ide u Francusku ili tamo živi neka vam pošalje ili donese nešto od toga jer će vas izaci puno, puno jeftinije.
Kada bi mogli svi vani kupiti bilo bi to prekrasno, a naša ljekarska gospoda sa 500%-tnim maržama bi propala u zemlju skupa sa svojim cijenama. Daj bože da što prije uđemo u EU pa se takve stvari više neće događati. :D