Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 65 od 65

Tema: MUSTELA dječja kozmetika

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Imate odličnu liniju od Lavere (prirodna kozmetika) za djecu, baš za atopičnu kožu, baby & kinder neutral

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Isusek! Nemreš bolivit! Ja sam miškecu kupila sve od Mustele, nekaj i dobila. Koji shit! Ima strasno osjetljivu kozicu na mamu i sva je suha - vjerovatno od tog sranja.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

BC je isto atopicar i njemu nije pomogla ni A derma, ni Avene, ni Eucerin vec samo Stelatopia. tao da je sve individualno. obicnu mustelu, onu plavo bijelu ne koristimo pa za nju ne mogu nista ni govoriti.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Mustelu mogu samo pohvaliti radi kvalitete, o cijeni nema smisla više govoriti puno košta, ali i nama je dugo uvijek trajala. Moji su klinci dvije godine razlike, starijega sam prvo kupala sa Johnsonom dok mu nisu počeli flekovi izbijat - od tada smo presli na Mustelu. obojicu sam kupala gelom za pranje novorođenčadi do pred malo i od tada nismo imali problema sa kožom. Boca od 500ml je došla cca 100- 110kn, mislim da ni sad nije puno vise ali je meni za njih dvojicu trajala prvo godinu dana, jer su bili mali, a poslije cca 6-8 mjeseci. A mirišu kao parfumerija... povremeno cold krema isto od Mustele i to je to. S tim da je nama pedijatrica rekla da ne smijemo svaki dan prati sa šamponima, možda dva puta tjedno, ostalo voda...
    Uglavnom neko vrijeme smo bili hodajuća reklama za Mustelu za ljude oko nas.

Vjerujem da je sa dermatitisom teže i da se moraju koristiti i uljne kupke, ali za blaže slučajeve vjerojatno je bilo dovoljno i to.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nama je teta u ljekarni rekla da dok djete doji ne treba ništa osim čiste vode...moja curica ima 2g i još ju kupam samo u vodi, još doji...ponekad joj kapnem malo Musteline Stelitopije....zanima me koju kremu od Mustele i šampon za kosu da joj kupim- nije alergična ali ne nmjeravam joj kupovati Jonson- ne podnosim tu marku ( u uljima su im nedavno našli neku kancogernu tvar) da kakva iskustva ima te s Becutanom, oni su puno jeftiniji pa ako su tako dobri rado bi probala njihove kreme za lice, tijelo itd...hvala

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa
    zanima me koju kremu od Mustele i šampon za kosu da joj kupim- nije alergična ali ne nmjeravam joj kupovati Jonson- ne podnosim tu marku ( u uljima su im nedavno našli neku kancogernu tvar)
    Našli su i Musteli. Mi smo je do sada koristili, ali sad na polici čeka bolje dane, cijena očito nije predstavnik kvalitete.

ivana zg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ima li negdje lista ili popis takvih dječijih ulja i šampona......to ja uvijek tvrdim da cijela na žalost više nije znak kvalitete i sigurnosti proizvoda, pa po čemu onada da se ravnamo nije to u redu od raznih inspekcija koje kontroliraju dječiju kozmetiku, ma kome je bitniji novac od djeteta da ne spominjem one u Kini po pitanju onog otrovnog nadomjesnog mlijeka....ma to je najniže od najnižeg stvarno....ili cijepiva po Africi ili Bosni što su bila s istekom roka trajanja...nisam za smrtnu kaznu ali kada je gamad koja u bilo kojem smislu želi nauditi djeci u pitanju, i to još zbog novca kojeg mogu zaraditi i na drugačijim muljažama-ne bi imala milosti
    E da mi je vlast, pa makar izvršili atentat na mene, takvo što da znam da se događa najoštrije bi kažnjavala pa makar u tim tvrtkama radilo milijon ljudi i makar donosila takva tvrtka milijarde u proračun ili nekom bogatunu, kada se radi o Životu djece, ljudi tu ne smije biti kompromisa i gotovo!!!!!!!!!!!!!!! 8)

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Uriage.... prodaje se u ljekarnama i u dm-u na ljekarna odjelu (nema svaki dm taj odjel). Skupo, ali bez parfema (koji može sadržavati i 200 dodatnih spojeva, a na deklaraciji samo piše - parfem) i parabena.

Mi za kupanje koristimo vodu i običan bebi sapun za ruke, maslinovo ulje ponekad i šampon 2-3 puta mjesečno.

štrumpf avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ivana zg prvotno napisa
    Ima li negdje lista ili popis takvih dječijih ulja i šampona...
    http://www.safecosmetics.org/article.php?id=426

Isabel avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ajoj, ja bila pred kupovinom Mustele.

A ŠTO da onda koriistim za svakodnevno kupanje i njegu novorođenčeda?
    Mislim si samovodu, ali se nekako bojimsamo to jer ni naša voda nije super zdrava, imamilijon stvari u njojpa tako i kamenca i svega vraf+ga Bojim se da bi samo voda također mogla isušivati bebinu kožu...

Help, može neki savjet, moja beba dolazi na svijet za tjedan dana :D !

Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

uzmi weledu...

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Ja sam svoju kokicu dugo kupala samo u vodi u koju sam dodala dvije žlice maslinovog ulja i dvije-tri žlice mog mlijeka. To je bila naša verzija "Kleopatrine kupke" - ona je koristila magareće mlijeko.
    L je imala jako osjetljivu i atopičnu kožu. Ponekad sam joj stavila Balmandol (mislim da se tak zove, prošlo je puno vremena) od Spiriga. To je kupka od bademovog ulja. Poslije kupanja smo koristili isključivo Aderma Exomega za atopičnu kožu. Moj svekar je kao mlad imao tešku nesreću i završio s opeklinama na nogama s kojima i danas ima problema i samo mu ta krema pomaže.

Mustellu zaobilazim u širokom luku. Danas koristimo Babylove i zadovoljna sam. Adermu uvijek imamo doma, iako je jako rijetko koristim.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jeste li čuli za Belly button kozmetiku za djecu i trudnice?
    Preporučili su nam ju u ljekarni jer je prirodna i ima BDIH njemački certifikat.
    Mi smo prije koristili Mustelu, sad smo se prebacili na Belly B i bolja nam je radi samog sastava i prirodnih mirisa

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A ta se B.B kozmetika može kupiti u našim ljekarnama? Mi smo više od dvije godine na Mustelli i cijena nam odgovara kao i proizvodi sa obzirom da nam duuuuuuuugo traju... Isplati se kupiti veća pakiranja...

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •