-
Marija P - ja radim naške obične recepte i koristim ga kao lonac, odnosno pećnicu. Ako ne želim da mi meso baš pliva u vodi, ili krumpiri, smotam aluminijsku foliju u kuglice i podignem meso. On ne pušta van vodu, pa sve bude saftno, ali ako pred kraj digneš poklopac, isto ispari.
Obični bolognese, obični gulaš, obična sarma, obično meso s krumpirima, obična jetra na dinstanom luku već kako tvoja familija voli - sve to možeš skuhati.
Istina, treba malo vježbe jer voda ne isparava i nisi kraj lonca da stalno dodaješ i oduzimaš, ali nakon jednog kuhanja određenog jela već skužiš koliko moraš smanjiti koičinu vode. Ameri kako očito ne znaju inače kuhat rade od toga kunst, al ije.
Da se razumijemo, klasično kuhanje je zakon, i naravno da najviše volim biti prisutna u svakom koraku kuhanja, i sve, ali objektivno, onako, za život i svaki dan slow cooker me spašava jer ne mogu stajati za štednjakom, a želim imati finu domaću i zdravu hranu. Ovo je upravo to. Nije za neke gastro-vrhunce... iako - ma i može biti, treba samo skontati i poštivati načela, tj. prilagoditi recept slow cookeru. To obično znači manje vode i napraviti dobru pripremu.
Što se izgleda jela tiče - ovisi kako staviš, koliko kuhaš. Može izgledati apsolutno isto kao i ono što skuhaš u loncu, možeš ga raskuhati, ali to je tako i sa običnim posuđem, zar ne?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma