Dakle zanima me kako funkcionira ta cinestar sdijea.
Kako, kada, gdje se kupe karte?
Jel se mora nešto rezervirati preko neta?
Koliko dođe takva karta?
Dakle zanima me kako funkcionira ta cinestar sdijea.
Kako, kada, gdje se kupe karte?
Jel se mora nešto rezervirati preko neta?
Koliko dođe takva karta?
ovdje imaš sve objašnjeno
http://www.blitz-cinestar.hr/srijeda/LogInUser.aspx
Znaći na jedan kod idu dvije karte zar na?
I zanima me jel moram obje kupiti?
odnosno jel mogu ja doći sa dva koda i kupiti tri karte?
ma ona pizta jelmože zet dva koda na sebe i muža, pa dvaput stat u red i kupit ukupno 3 karte
točno tako.
Evo situacija je sljedeća išla bi ja i moj mali i vodili bi sestrićnu.
jedan kod imam i na to idu dvije zar ne?
E drugi sam mislila sa mužovog amila i kupiti jednu kartu za nju.
E sad me zanima kad dođem na blagajnu jel mogu ja dati oba koda i tražiti tri karte?
Po pravilima jedna osoba ne bi trebala moći iskoristiti dva koda. Ako nisu strogi po tom pitanju, možda ti i daju, ništa te ne košta da probaš. Ja bih na tvom mjestu rađe povela još nekog sa sobom, pa da ta osoba iskoristi drugi kod.Svaki posjetitelj ima pravo na jednu ili dvije povoljnije kino ulaznice (jedan KOD vrijedi za maksimalno dvije povoljnije kino ulaznice).
Ne mogu više editirati - ili probaj ono što je Jelena rekla, da staneš dvaput u red (ne isti).
Meni su dali tri karte na dva koda. Vodila sam curke u kino, rekla da imam dva koda (svoj i mm-ov) i cura mi je prodala tri karte s popustom bez ikakvih problema. Ne znam da li je to praksa ili je bila ljubazna i isla preko pravila.
Ja sam isto išla sama s dvoje djece, pa sam skužila da mi je to sa srijedom (kad trebaš 3 karte)prevelika zafrkancija....a karta za film u 11h me došla 20 kn po osobi.
Dodatak za 3D filmove je 10 kn, a taj dodatak ionako plaćaš i srijedom uz ovaj kod.
Mi smo zadnje gledali Koko i duhovi, Mačak u čizmama smo gledali 3D, pa je bio skuplji, ali imaš i 2D....
Većina, ako ne i svi dječji filmovi/crtići se prikazuju u tom terminu u 11h, a cijena je fakat OK.
Ja uvijek dam djetu novce i kodove i prođe nam sve iako imaju 10 i 8 i 6 godina ..na dva koda kupimo 4 karte i nitko ništa ne pita...
znaći ako je proekcija 3D onda nije jeftinije nego je 30kn po karti....
evo najeftinije varijante ako vas 4 idete gledati crtić Alvin i vjeverice.
Dakle mora biti subota ili ned.Ne smije biti nakon 17 sati početak crtića.
karta vas dođe po 20 kn po osobi.To im je sad neka obiteljska varijanta samo morate na blagajni napomenuti da želite tu obiteljsku varijantu.
I da ne rezervirajte extreme dvoranu jer i nju naplaćuju