Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Upis u vrtić

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Upis u vrtić

Iz St-a sam, ali me zanima nešto.
    Kažu da nakon predaje molbu, kad vrtić odbije molbu, ako se žališ Gradu, dijete bude primljeno u vrtić.
    Ima li tko info o tome, je li to istina???

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo ovako da ne otvaram novu temu bum se prišmajhala ovdje.
    Dakle prošle godine smo predali molbu za vrtić i kao smo bili odbijeni žalili smo se i onda su nas strpalu u vrtić ali taj vrtić još nije otvoren.
    Odnosno trebao se otvoriti još 1.10 prošle godine i dan danas nije otvoren kao nije zadovoljio neki uvijet kod komisije.
    Tako da još ne idemo u vrtić.
    E sad me zanima kakva je situacije jel mram ja nanovo predavati papire za ponovno upisivanje u vrtić.
    Jer bi ja htjela da ide u vrtić di mi ide i stariji to nam je bliže i jednostavnije, a i pitanje kad će se ovaj vtić otvoriti.
    kak to ide kod nas sporo vjerojetno za jedno 2-3 godine kad nam više ne bude trebalo
    Znaći pitanje je moram li ja ponovno predati papire za upis kao da nikad nismo ni predavali?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ak dete fizički ovu godinu ne bu bilo u vrtiću , svakako stavi papire za ponovni upis

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Iz St-a sam, ali me zanima nešto.
    Kažu da nakon predaje molbu, kad vrtić odbije molbu, ako se žališ Gradu, dijete bude primljeno u vrtić.
    Ima li tko info o tome, je li to istina???
    Koliko znam, Grad te onda uputi u jedan od privatnih vrtica u kojima ima mjesta. Ali placas 100 kn manje.
    Mozda i nisam u pravu, tako da uzmes ovo s rezervom.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Imam jedno pitanje. U 5mj su upisi za vrtić, moja K će tada biti 4mj. Da li da predajemo uopće papire za upis? U 1mj/2013 bi trebala krenuti. Znam da se predaju papiri za dijete koje 31.8. navršava godinu dana. Ali što je s djecom koja navršavaju rođendan u prvoj polovici godine? Nemamo nikoga u Zg, da bi mogao biti s njom (osim da nekoga platimo) do 9mj. Nije mi to u redu. Ima netko iskustva?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možeš predat, a dal ćeš dobiti mjesto ovisi o kvartu gdi predaješ, u nekim vrtićima svako malo znaju kapati padobranci ( recimo vrbik), a u nekom već i prije 31.8 skupe dosta i preveć djece.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

svakako predaj. mi smo iz veljače i predat ćemo. ako i ne budemo upisani, računamo na privatni vrtić, sada su cijene niže nego prije (700 kn dođe onaj u koji planiramo dati molbu).
    Da li netko zna, kada se predaju prijave za privatne, da li isto u svibnju?

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zvala sam danas tetu u "naš" vrtić. Rekla mi je da obavezno predamo papire, pa neka stoje do 1mj, roditelji znaju djecu ispisat pa zna biti mjesta. Tako da ćemo predat papire pa čekat 1mj da vidimo kakvo će biti stanje. P.s. Nama je Vrbik nesuđeni kvart.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj leptiric_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Zvala sam danas tetu u "naš" vrtić. Rekla mi je da obavezno predamo papire, pa neka stoje do 1mj, roditelji znaju djecu ispisat pa zna biti mjesta. Tako da ćemo predat papire pa čekat 1mj da vidimo kakvo će biti stanje. P.s. Nama je Vrbik nesuđeni kvart.
    naša mala sestrična je ovako upala u jaslice
    rodjena je u zimu, predali su papire u svibnju kad je tek imala par mjeseci
    uredno je krenula u zimu sa godinu dana, neka su se djeca ispisala (preteska adaptacija, ceste bolesti...)

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

dali netko zna kad ce tocno poceti upisi za jaslice u Splitu?
    mi smo do sada u privatnim, ali bih predala molbu za drzavni. ipak su private skoro pa duplo skuplje

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Upisi su počeli jučer. Traju dva tjedna.

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Maruska, hvala!

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

jel mozda znas sta nam je sve potrebno od papira

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Koji vrtić??
    Ja predajem za Cvit Mediterana, imaš sve uvjete i PDF zahtjeve i upitnike za roditelje na njihovoj stranici.
    Ja sutra predajem za obje cure.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

1. Zahtjev za upis djeteta (djece) u predškolsku ustanovu (obrazac Zahtjeva preuzima se na upisnom mjestu ili na web stranici Vrtića)ž
    2. Upitnik za roditelje (obrazac Upitnika preuzima se na upisnom mjestu ili na web stranici Vrtića)
    3. Rodni list i OIB za dijete (djecu)
    4. Uvjerenje/Potvrda MUP-a o adresi prebivališta na području Grada Splita za dijete(djecu) i oba roditelja (ne starije od tri mjeseca)
    5. Potvrda o obavljenom sistematskom pregledu predškolskog djeteta (djece) prije upisa u predškolsku ustanovu (izdaje nadležni liječnik)
    + za zaposlene roditelje preslik radne knjižice i prosjek primanja zadnja 3 mjeseca
    Ukoliko ostvarujete i neka posebna prava, onda još i papiri koji to potvrđuju.

Mi se prijavljujemo u Grigor Vitez - i na njihovim web stranicama imaš sve pojašenjeno.
    Posljednje uređivanje od Maruška : 17.04.2012. at 14:11

bambus99 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

marška hvala ti
    mi predajemo za Radost, danima sam vec gledala na njihovoj stranici da vidim inf, al im je bila blokirana, tek sam maloprije uspila uci da vidim

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Da li vrijeme upisa vrijedi samo za Split ili čitavu županiju ili svako mjesto ima svoje vrijeme upsia?
    Mi smo malo dalje od Splita.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Kada počinju upisi u vrtić u Zagrebu i što treba od dokumenata?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

za zg - mi smo bili jucer pitati u nasem potencijalnom vrticu al teta u tajnistvu kaze da jos nikakvu obavijest od grada nisu dobili, neka pratimo na sluzbenim stranicama zagreba, da obicno bude prva dva tjedna u svibnju

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

za zg - na stranicama grada objavljena obavijest o upisima za ovu godinu
    http://www.zagreb.hr/UserDocsImages/...2012.-2013.DOC

tenshi avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

pitanjce - prošlo je sto godina između polaska u vrtić mog sina i sada malene - pa me zanima - zašto se papiri predaju samo u jednom vrtiću, funkcionira li to tako i u praksi? što ako je baš u tom vrtiću ona jedno dijete viška, a u sljedećem koji me interesira bi bilo mjesta i za nju? jesam li ja prije protivno pravilima predavala na više mjesta papire ili je to neka novija praksa? hvala unaprijed na eventualnim informacijama

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

koliko sam ja shvatila, ovo je novija praksa (zadnjih 1-2 god.)
    kod mene je isti slučaj - kad smo starijeg sina upisivali, nosili smo molbe u više vrtića, sada sam isto friška u tome
    osobno sam išla pitati u tajništvo potencijalnog vrtića i rekli su mi da papire predajemo samo na 1 mjestu, a na tom zahtjevu se nadopišu 2 rezervna vrtića ukoliko dijete u 1. ne bude primljeno (dakle, 3 vrtića ostaju u igri)
    koliko ta umreženost funkcionira u stvarnosti - ne znam, naslušala sam se svega od lanjskih upisnika, al navodno da se doista ne može predati na dva mjesta jer po oibu njihov komp. registrira da je dijete već prijavljeno u drugi vrtić i ne mogu zaprimiti zahtjev

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    koliko sam ja shvatila, ovo je novija praksa (zadnjih 1-2 god.)
    kod mene je isti slučaj - kad smo starijeg sina upisivali, nosili smo molbe u više vrtića, sada sam isto friška u tome
    osobno sam išla pitati u tajništvo potencijalnog vrtića i rekli su mi da papire predajemo samo na 1 mjestu, a na tom zahtjevu se nadopišu 2 rezervna vrtića ukoliko dijete u 1. ne bude primljeno (dakle, 3 vrtića ostaju u igri)
    koliko ta umreženost funkcionira u stvarnosti - ne znam, naslušala sam se svega od lanjskih upisnika, al navodno da se doista ne može predati na dva mjesta jer po oibu njihov komp. registrira da je dijete već prijavljeno u drugi vrtić i ne mogu zaprimiti zahtjev

Točno tako. Kompjutor sve zna. Ako ste prijavili dijete u jedan vrtić, više ga nitko ne može provesti ponovno u komp. P.s. Imala bliski "susret" s tim. Al nije to takav bed, kad možete navesti još 2 vrtića rezerve.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

pokupila sam zahtjev za upis a uz njega nam je prikeljen i popis dodatnih programa (čak 13 njih!, kraćih i dužih)
    da li to odmah moram zaokružiti (prilikom prijave) ili se za neke od tih programa može naknadno odlučiti?
    (kad je stariji išao u vrtić, mi smo tek godinu dana nakon što je krenuo odabrali nešto van osnovnog programa)
    jel i kod vas taj papir priključen zahtjevu za vrtić?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •