-
Aurora, evo da i tu na vašoj temi poželim dobrodošlicu maloj princezi! I naravno čestitke ponosnim roditeljima!
-
-
-
Aurora draga, čestitam ti od srca na dolasku tako dugo čekane srećice!!! uživajte! pusa
-
Čestitke!!!
-
Čestitke našem riječkom pojačanju......
-
Čestitam od srca! Uživaj
-
čestitam draga moja!!! uživaj!!!!
-
-
Čestitam vam oboma od srca i ovdje a malenom smotuljku želim najljepšu dobrodošlicu na ovaj svijet!!!
-
Čestitke od
!!
-
Aurora*, čestitam od srca, želim ti brz oporavak, a vašoj srećici sve najljepše u životu!
-
-
čestitamo
-
Evo, da i ovdje poželim toplu dobrodošlicu malenoj! Aurori želim brzi oporavak!
-
-
-
Čestitke i aplauzi.
Baš me razveselila ova vijest.
-
Čestitam na princezi novoj mamici i novom tatici, da se mazite puno puno puuno!! Nadam se da se mamaa već lagano i oporavila
-
Cestitke i od nas dvije
Bas se veselim zbog tebe...vracaju mi se sjecanja i osjecaji od prije godinu dana kad je moja srecica stigla. Uzivajte!
-
-
Aurora*, čestitam!!!
-
-
-
Hvala vam svima na cestitkama! Od kako sam rodila svaka cestitka i svaki spomen te nezamislive srece mi izaziva suze u ocima...
Posto sam rodila na carski rez malo duze smo se zadrzali u rodilistu, doma smo stigli jucer kasno poslijepodne i tek sada se stigoh javiti.
Malvina je ime nasoj curici.
-
-
ponosnim roditeljima cestitamo a malenoj princezi dobro na dosla
-
Ceatitam Aurora, beba je prekrasna
-
-
-
Dragoj prekrasnoj Malvini iskrena dobrodoslica..Aurora,nadam se da ces nas obavjestavati i ndalje te nam poslati jos nekoliko slikica cijele sretne obitelji..
Presretni smo zbog vas!
-
Predivno ime i prekrasna curica. Čestitam!
-
Aurora*, preslatka je
-
predivna je
, uživajte
-
Aurora* draga ( malo kasnim s čestitkama, ali zapravo nikada nije kasno za čestitanje) od srca ti čestitam, bebolina ja preslatka, ime je predivno! Ljubite se, mazite i pazite!!!!
-
o boze boze...kojiku kosicu vec imam...ma prekrasna je....bas sam vejika tujica
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma